Τα ζώδια... ερωτέυουνται! Δες πώς φέρεται το κάθε ζώδιο όταν δαγκώνει την λαμαρίνα!
Έρωτας και ζώδια! Για να ξέρεις τί να περιμένεις!

Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ πως βιώνει το κάθε ζώδιο τον έρωτα; Δες παρακάτω τι κάνουν τα ζώδια όταν υποκύπτουν στην δύναμη του έρωτα!

 

ΚΡΙΟΣ

Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, και το πιό καυτό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, με ενθουσιασμό και χωρίς μέτρο και περιορισμούς. Είναι τρυφερός και ας προτιμάει να μην το εκδηλώνει και τόσο! Ψάχνουν για σύντροφο να ανταποκρίνεται στην… μούρλια τους και η κάθε μέρα να θυμίζει την πρώτη φορά. Το κακό είναι οτι ερωτέυεται γρήγορα αλλά του περνάει και το ίδιο γρήγορα. Εκτός κι αν πρόκειται για σχέση μακροχρόνια στην οποία περίπτωση μπορεί και να του πάρει χρόνια ολόκληρα να το ξεπεράσει. Είναι υπερσεξουαλικός το λιγότερο, νυμοφομανης θα διόρθωνε κανείς και ψοφάει για φλερτ και σεξ σε διάφορα. Θέλει παιχνίδια, έχει απίστευτη όρεξη και γουστάρει ακραία το μυστήριο. Θέλει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που να την θαυμάζουν όλοι. Του αρέσει η καλή εμφάνιση αλλά και τα ψυχικά χαρίσματα. Τα θέλει και τα παίρνει όλα. Πολλές φορές το παίζει αδιάφορος όταν είναι ερωτευμένος, είναι υπεράνω. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Η γυναίκα Κριός είναι ενα απροσδιόριστο θυελλώδες μυστήριο πλάσμα, αγαπά δυνατά και παθιασμένα. Αφοσιώνεται στο ταίρι της αρκεί τα συναισθήματα να είναι αμοιβαία. Δεν επιλέγει εύκολα συντρόφους. Ο πλανήτης της ΄Αρης σπρώχνει το ενδιαφέρον της σε δυναμικούς άντρες. Όμως θέλει να υπερισχύει, να ελέγχει και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Την γοητεύουν οι Αιγόκεροι, όντας το άλλο άκρο καθώς είναι ό,τι πιο κοντά στον Κριό υπάρχει σε θέματα δυναμισμού και μπορεί να την γειώσει αλλά ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι και ενας  Λέων. Ο Κριός επίσης είναι μια δυνατή και παθιασμένη σχέση αρκεί να περιορίσει τον εγωισμό της γιατί οι συγκρούσεις θα είναι επικές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν γήινο και σταθερό ζώδιο, ο Ταύρος επικεντρώνεται περισσότερο στο συναίσθημα. Πιστεύει στον αληθινό έρωτα. Είναι αισθηματίας ως το κόκκαλο και δεν μπερδεύει έρωτα με σεξ. Αργεί να ερωτευτεί και να δεσμευτεί. Όταν το αποφασίσει, δημιουργεί μια ζεστή, στοργική, ασφαλή σχέση. Έχει πάθος και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό, αναζητά τη σταθερότητα. Του αρέσει η συντροφικότητα και η συμβίωση. Αντέχει τη ρουτίνα και η σταθερότητα μιας σχέσης τον βοηθά να κατακτήσει το σύμπαν. Είναι ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος, ευγενικός, καλός αλλά κτητικός εραστής. Το σκηνικό της σεξουαλικής πράξης έχει πολυτέλεια. Είναι πάντα έτοιμος να προχωρήσει σε μια δέσμευση. Η γυναίκα Ταύρος, με πλανήτη της την Αφροδίτη, συγκεντρώνει αξιόλογες θηλυκές ιδιότητες που σπάνια βρίσκονται. Είναι αισθησιακή, διαισθητική, με αντοχές και πείσμα και ο έρωτας καθορίζει τη ζωή της. Έχει επιμονή και κατανόηση να βοηθήσει σημαντικά το σύντροφό της και φυσικά δεν δέχεται την απιστία. Συμπέρασμα; Μακριά από Ζυγούς και Διδύμους. Με Αιγόκερω και Παρθένο δημιουργεί σχέσεις ρουτίνας. Τρυφερή η σχέση με Καρκίνο και Ιχθύ, μοιραία η σχέση με Υδροχόο, σεξουαλική η σχέση με Σκορπιό.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τον Δίδυμο, ο έρωτας είναι παιχνίδι. Έχει πολλές ερωτικές συνευρέσεις αλλά οι περισσότερες είναι απλά σενάρια που πλάθει μόνος του μέσα στο μυαλό του. Πραγματικά ή νοερά, είναι ένας άπιστος άντρας. Του αρέσουν το φλερτ, οι αλλαγές, η επικοινωνία. Αναζητά τη σύντροφο που θα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Ενθουσιάζεται εύκολα και του περνά εύκολα. Δημιουργεί σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και την επικοινωνία. Ονειρεύεται ένα ταίρι που να του ερεθίζει το μυαλό και να είναι πρωτότυπο στην καθημερινότητα. Πηγαινοέρχεται σε σχέσεις, απομακρύνεται συναισθηματικά για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του και να βλέπει τη σύντροφό του με καινούργια ματιά. Γνωρίζει άριστα τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Είναι ερωτύλος, με μεγάλη διάρκεια σεξουαλικής ζωής αλλά το βασικότερο γι’ αυτόν είναι η πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Κανείς δεν πλήττει μαζί τους. Είναι ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει αστεία, ωραίες ατάκες και ανταλλάσσει συνεχώς απόψεις. Όταν ερωτεύεται, είναι φιλικός και ρομαντικός, ικανός να γράψει ποιήματα και πάντα περνάς καλά μαζί του.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ chill, ειλικρινής, επικοινωνιακή, ανήσυχη, πνευματώδης. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλια, την αδικία, τη μιζέρια, τις συμβατικές σχέσεις. Δεν συμβιβάζεται στον έρωτα. Ο Υδροχόος είναι μια ιδανική περίπτωση γι’ αυτήν. Φτερό στον άνεμο με έναν Δίδυμο. Ο Καρκίνος δεν δέχεται τη φαντασία της, ο Ταύρος της δίνει ασφάλεια και ο Αιγόκερως τη δαμάζει. Ο Ιχθύς είναι μια μοιραία επιλογή και της δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γενναιόδωρος στην αγάπη, δεσμεύεται, παθιάζεται, είναι τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός προστατευτικός και αφοσιωμένος. Διαισθάνεται οτιδήποτε κρύβεται πίσω από τον έρωτα και πληγώνεται ακραία εύκολα. Το καλό είναι οτι περιορίζει τον εγωισμό και τη λογική του όταν ερωτεύεται. Είναι τυχερός όποιος τον εμπνεύσει τον απόλυτο έρωτα και άτυχος αν δεν τον εκτιμήσει. Ξέρει να προσφέρει ευτυχία στις σχέσεις της ζωής του. Είναι εξάλλου η προτεραιότητά του και ολοκληρώνεται με τη συναισθηματική θαλπωρή. Είναι καλός εραστής, εξομολογητής και δεν ασφυκτιά σε μια στενή σχέση. Ίσως να ασφυκτιά η σύντροφός του αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο. Όταν ερωτεύεται, η ζωή του αποκτά νόημα. Είναι αισθησιακός στο σεξ με έντονη σεξουαλική ζωή. Κακομαθαίνει το ταίρι του με κομπλιμέντα και δώρα. Ζηλεύει και περιτυλίγεται γύρω από τη σύντροφό του. Εκφράζεται με τα μάτια και γεμίζει και με το ελάχιστο που εισπράττει.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ρομαντική, ντροπαλή, συναισθηματική, υπομονετική. Η διάθεσή της μεταβάλλεται διαρκώς. Άλλες φορές είναι παράξενη, άλλες σιωπηλή και μελαγχολική και άλλες αισιόδοξη. Θέλει δίπλα της έναν άντρα ειλικρινή, στοργικό, να της προσφέρει ασφάλεια και αφοσίωση. Χρειάζεται επιβεβαίωση και αγάπη για να νιώθει καλά. Τρομάζει με την επιθετικότητα. Απορρίπτεται ο Κριός και ο Τοξότης. Θαυμάζει τον Αιγόκερω, αισθάνεται ασφαλής με τον Ταύρο και τον Παρθένο και ζει δυνατές συγκινήσεις και μεγάλους έρωτες με Σκορπιούς και Ιχθύς.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι prince charming, δεν κάνει πίσω ούτε για να πάρει φόρα και δεν προσπαθεί και πολύ για να γοητέψει. Είναι απο τα πιο περήφανα ζώδια! Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα. Είναι σταθερός, επίμονος, προστατευτικός, αφοσιωμένος, γίνεται καλός σύζυγος και οικογενειάρχης. Αγαπά με μεγαλοπρέπεια και δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις. Αναζητά την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Αγαπά με αφοσίωση, περιποιείται το ταίρι του. Δίνει τα πάντα αρκεί να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Λάμπει και ερωτεύεται έντονα, επίσης, πληγώνεται συχνά. Είναι γενναιόδωρος συναισθηματικά και ερωτικά. Παθιάζεται και δίνει μέγιστη ικανοποίηση. Θέλει το καλύτερο και το σκηνικό της ερωτικής συνεύρεσης είναι ρομαντικό και ξεχωριστό. Κάνει εντυπωσιακά και μοναδικά πράγματα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα που να τραβάει τα βλέμματα είτε με την ομορφιά, είτε με το στιλ, το ντύσιμο ή τη συμπεριφορά αλλά βέβαια να μην είναι πάνω από τον ίδιο και να τον επισκιάζει. Εκδηλώνεται με χειρονομίες και λόγια. Το βλέμμα του είναι πονηρό, γεμάτο υποσχέσεις. Κάνει δώρα και θέλει να είναι πάντα βασιλιάς. Εκδηλώνεται άμεσα και είναι ξεκάθαρος. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και διεκδικεί με κάθε τρόπο το άτομο που επιθυμεί.

Η Λέαινα σφύζει απο αυτοπεποίθηση και ομορφιά. Εντυπωσιάζει με την παρουσία της, είναι επιβλητική και αισιόδοξη. Θέλει να την θαυμάζουν, να κερδίζει τους άλλους και πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει. Αγαπά την ποιότητα και τους τίτλους και συνήθως παντρεύεται σημαντικούς άντρες. Με τον Κριό ταυτίζεται απόλυτα και κάνει σχέση ζωής, με τον Υδροχόο έλκεται αλλά τσακώνεται, με τον Τοξότη είναι ένα υπέροχο ζευγάρι. Με Καρκίνο και Ιχθύ δεν επικοινωνεί. Μακριά από Δίδυμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας είναι ένα δύσκολο θέμα για τον Παρθένο. Όταν ερωτεύεται τρελά, χάνει τα μυαλά του. Για τον λογικό αυτό άντρα, τα συναισθήματα είναι ένα ανεξερεύνητο πεδίο. Είναι ορθολογιστής, συγκρατημένος, παθιάζεται και δεν εκφράζεται ποτέ δημοσίως. Αναζητά τη σταθερότητα, τη συντροφικότητα, μια ώριμη αγάπη. Προσφέρει αφοσίωση, φροντίδα, τρυφερότητα και υποστήριξη όπου χρειαστεί. Δεν του αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις και οι έντονες εκδηλώσεις, θέλει ουσία. Εντυπωσιάζει με τη ζωντάνια, τη φιλικότητα, τη σεξουαλικότητά του. Είναι μετριόφρων, ασκεί γοητεία όσο και αν ο ίδιος δεν το πιστεύει. Η συστολή είναι μεγάλο αφροδισιακό. Δίνει σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο παρά στο περιτύλιγμα. Γοητεύεται με άτομα που συζητάει ενδιαφέροντα θέματα. Έχει απαιτήσεις σε επίπεδο εμφάνισης, δεν του αρέσει η κακογουστιά και η ατημελησία και τρελαίνεται με την έλλειψη υγιεινής. Γίνεται ποιητής όταν ερωτεύεται και δείχνει την αγάπη του ακόμα και αν δεν διαθέτει μεγάλη φαντασία και ρομαντισμό. Προσπαθεί να διευκολύνει τη ζωή της συντρόφου του με κάθε τρόπο.

Η γυναίκα Παρθένος είναι πρακτική και ρομαντική. Μπορεί ωστόσο να γίνεται πολύ εκνευριστκή ώρες ώρες. Είναι δίκαιη και αποζητά τη γνησιότητα και την τελειότητα σε μια σχέση. Είναι πολύ ευαίσθητη, αγαπά την καθαριότητα, τους καλούς τρόπους και την ευγένεια. Αισθησιακή η σχέση με ένα Ταύρο. Με Κριό και Δίδυμο νιώθει ανασφάλεια, επιτυχημένη η σχέση με Αιγόκερω, μοιραία η σχέση με έναν Ιχθύ.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0 
  
 1