Τα ζώδια... ερωτέυουνται! Δες πώς φέρεται το κάθε ζώδιο όταν δαγκώνει την λαμαρίνα!
Έρωτας και ζώδια! Για να ξέρεις τί να περιμένεις!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αναζητά το ταίρι που θα τον ολοκληρώσει. Είναι περιπετειώδης, γοητευτικός και δεν δεσμεύεται εύκολα παρά μόνο αν γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Τότε γίνεται αποφασιστικός και ξεκινάει τη σχέση που ονειρευόταν, μια σχέση που θα του ομορφύνει την καθημερινότητα. Ολοκληρώνεται μέσα από την απόλυτη ένωση. Είναι αστέρι στην αγάπη και πρωταθλητής στη συντροφικότητα. Είναι επικοινωνιακός, διπλωμάτης και του αρέσει η αρμονική και καλαίσθητη ζωή. Ζει τον έρωτά του σε όμορφες συνθήκες. Ερωτεύεται εύκολα αλλά ψάχνει το ιδανικό. Είναι ερωτιάρης, άπιστος αλλά δεν δέχεται την προδοσία. Δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Προσαρμόζεται εύκολα παντού. Απεχθάνεται τη χυδαιότητα και τις άσχημες συμπεριφορές. Συνδυάζει εμφάνιση με περιεχόμενο. Ζητά μια σύντροφο με φιλαρέσκεια και την αίσθηση του ωραίου, ευγένεια, φινέτσα, πνευματικότητα. Το γούστο του είναι εκλεπτυσμένο και δεν του αρέσουν οι εντυπωσιασμοί. Δείχνει το ενδιαφέρον του με κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή. Οι χειρονομίες δεν είναι το καλύτερό του. Οι φιλοφρονήσεις του είναι εύστοχες και κάνουν τη σύντροφό του να αισθάνεται μοναδική. Είναι καλό σημάδι όταν μιλάει να χρησιμοποιεί τη λέξη «εμείς». Φιλάει υπέροχα.

Η γυναίκα Ζυγός είναι γόησσα, θηλυκή, αρμονική, γοητευτική, διπλωμάτης αλλά και αναποφάσιστη. Ο έρωτας προσδιορίζει όλη της τη ζωή. Θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη ενός άντρα στη ζωή της. Θέλει να είναι στοργικός, να της συμπαραστέκεται και να την καταλαβαίνει. Δύσκολα κρατάει τον γάμο της. Ξεκινάει δεσμούς δίχως να το πολυσκέφτεται. Ο ναρκισσισμός την κάνει ακαταμάχητη. Ο Ιχθύς είναι πολύ καλή επιλογή συζύγου, ο Τοξότης την κατακτά, ο Λέων την εντυπωσιάζει και κάνει μαζί της σχέσεις με προοπτική….

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας για τον Σκορπιό είναι μυστήριο και ρίσκο. Αναζητά την ένταση και την αδρεναλίνη για να ερωτευτεί. Δεν του αρέσουν οι ήρεμες, ξεκάθαρες σχέσεις. Θέλει το πολύπλοκο, το κυνήγι, το αδιέξοδο. Όποιος αντέξει αυτές τις δοκιμασίες, θα τον κατακτήσει ψυχικά και σωματικά. Είναι ένας παθιασμένος άντρας. Δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας που καταλήγουν σε άγριο σεξ. Είναι ένα καζάνι που βράζει, έτσι ξέρει να αγαπά. Είναι αφοσιωμένος στο ταίρι του, το προστατεύει και το υποστηρίζει. Η κατάσταση είναι σοβαρή όταν ερωτεύεται. Τα συναισθήματα γίνονται εμμονές, είναι παθιασμένος σεξουαλικά και ψυχολογικά. Στο σεξ είναι ο κυρίαρχος και τίποτα δεν σταματά την ικανοποίηση των επιθυμιών του. Γνωρίζει άριστα τις ερωτικές τεχνικές και ξέρει να φτάνει τη σύντροφό του στο ζενίθ της ηδονής. Ομορφιά γι’ αυτόν σημαίνει γοητεία, ερωτισμός, μυστήριο. Είναι απαιτητικός και απρόβλεπτος. Τον προσελκύει το διαφορετικό, το ιδιαίτερο. Τα λόγια δεν είναι το ατού του. Όταν ερωτεύεται, έχει τον αέρα του κατακτητή. Κάνει κινήσεις που δείχνουν ενδιαφέρον και σκέψη αλλά λεκτικά δεν είναι ξεκάθαρος. Αν μάλιστα ζηλεύει ή προσπαθεί να επιβληθεί, τότε τον έχεις κατακτήσει.

Η Σκορπίνα δεν θέλει και πολύ ενδιαφέρον για να την κατακτήσεις. Θέλει να βιώσει την απόρριψη για να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Είναι μια επικίνδυνη, μοιραία γυναίκα, με έντονο το στοιχείο του πάθους. Ερωτεύεται, αγαπά και μισεί με δύναμη. Η σεξουαλικότητά της είναι θυελλώδης. Η ζήλια της εκφράζεται με ακραίους τρόπους. Μοιραία η σχέση με έναν Κριό, πόθος και έντονη σεξουαλικότητα με έναν Λέων, ισχυρή και συναισθηματική η σχέση με Ταύρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κλέβει καρδιές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι φευγάτος, προσφέρει την περιπέτεια. Δεν κολλάει εύκολα. Αν ερωτευτεί τρελά, εξιδανικεύει και πέφτει σε αυταπάτες. Δεν δεσμεύεται εύκολα. Στην αρχή ενθουσιάζεται γρήγορα. Όμως αυτό που αγαπά περισσότερο είναι η ελευθερία του. Προσπαθεί να φροντίζει και να δείχνει ενδιαφέρον στη σύντροφό του αλλά θέλει να είναι και ανεξάρτητος. Είναι παθιασμένος και εκφράζει τα συναισθήματά του. Φλερτάρει ενώ είναι ικανός να έχει και παράλληλη σχέση με έτοιμη την δικαιολογία αν αποκαλυφθεί. Το σεξ γι’ αυτόν είναι χαρά, ενθουσιασμός, αισθησιασμός, τόλμη, φαντασία. Δεν ενδιαφέρεται πολύ για την εμφάνιση. Ζητά την επικοινωνία, το παιχνίδι, τη χαρά της ζωής, αν υπάρχει και η εμφάνιση, τόσο το καλύτερο. Δεν αγαπά τους ανιαρούς, μουρτζούφληδες ανθρώπους. Αν σαρκάζει την κάθε σου λέξη, σε αγγίζει στον ώμο και φέρεται φιλικά, σε έχει ερωτευτεί και δεν το λέει.

Η γυναίκα Τοξότης, όσο και αν ερωτευτεί, δεν θυσιάζει την ατομικότητά της. Δεν θέλει να χάσει την ελευθερία της. Αν προδοθεί, γυρίζει σελίδα με ψυχραιμία. Δεν κολλάει στο γάμο. Θέλει δίπλα της έναν δυνατό, επιτυχημένο άντρα που να γνωρίζει την τέχνη του έρωτα. Ισχυρός ο συνδυασμός με Υδροχόο, δεν πλήττει με Ζυγό, σπουδαία αλλά επικίνδυνη η σχέση με Λέων, δύσκολη με Σκορπιό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός, περιπετειώδης μεν αλλά ενδιαφέρεται για σοβαρές σχέσεις. Στόχος του είναι η δημιουργία οικογένειας. Δημιουργεί σταθερές βάσεις στις σχέσεις του, είναι ευγενικός και σέβεται. Αφοσιώνεται στο άτομο που αγαπά και είναι σκληρός δίχως επιστροφή αν προδοθεί. Αντιμετωπίζει την κατάσταση πατριωτικά, δίνει πολλές ευκαιρίες και αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του. Δείχνει την αγάπη του με πράξεις. Είναι σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος και δεν σε κρεμάει ποτέ. Ερωτεύεται σφόδρα. Πριν εκφραστεί, πρώτα θα σιγουρευτεί. Η απόρριψη είναι βαθύ πλήγμα στην αυτοεκτίμησή του γιατί βάζει τον εαυτό του πάνω απ’όλα. Φαινομενικά είναι ψυχρός, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για το σεξ. Δίνει σημασία στο να έχει μια σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του, ένα αξιόλογο ταίρι είναι η επιβράβευση. Θέλει εμφάνιση και περιεχόμενο. Δεν είναι αυθόρμητος. Όταν ερωτεύεται, δεσμεύεται πραγματικά. Μετράει τα πάντα πριν εκφραστεί.

Η γυναίκα Αιγόκερως παρασύρει εύκολα τους άντρες αλλά σύντομα αποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι ευαίσθητη και μοναχική και φοβάται μην προδοθεί. Πρέπει να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του άλλου πριν εκδηλωθεί. Δεν είναι περιπετειώδης, δεν συγχωρεί εύκολα αλλά δεν ξεχνά και το καλό που της προσφέρουν. Αρμονική και ισχυρή η σχέση με ένα Ταύρο, καλή η σχέση με Αιγόκερω, καλή η προοπτική με Σκορπιό, τρελός αλλά χωρίς εγγυήσεις έρωτας με Ιχθύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα χαλαρά, ανέμελα, με περιπετειώδη διάθεση. Έχει την ανάγκη να αγαπήσει. Κρατά όμως αποστάσεις ασφαλείας για να μην τον εκμεταλλευτούν. Δεν θυσιάζει την ελευθερία του και φοβάται τα ψεύτικα συναισθήματα. Όταν συναντήσει το μεγάλο έρωτα, κάνει τη σύντροφό του ευτυχισμένη. Είναι ανοιχτόκαρδος αλλά καθόλου εύκολος. Δεν επιτρέπει στον καθένα να μπαίνει στη ζωή του, βάζει στεγανά. Δείχνει ενδιαφέρον, πίστη, σταθερότητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια. Του αρέσουν άτομα διαφορετικά από αυτόν, με άλλη κουλτούρα, εθνικότητα ή σπουδαία καριέρα. Στον έρωτα δεν έχει ταμπού. Δεν τον σοκάρει τίποτα, δοκιμάζει τα πάντα αρκεί να υπάρχει το πνευματικό ερέθισμα. Εκτιμά τα ψυχικά χαρίσματα. Μια σέξι εμφάνιση δεν του λέει κάτι αν δεν έχει μοιραστεί ενδιαφέροντα και αντιλήψεις για τη ζωή. Τον ενδιαφέρει ο τρόπος σκέψης των άλλων. Οι στενόμυαλοι τον απωθούν. Δεν παρασύρεται από την επιφάνεια. Όταν ενδιαφέρεται για ένα πρόσωπο, συμπεριφέρεται φιλικά, συζητάει χωρίς τρυφερότητες. Στέλνει μηνύματα, τηλεφωνεί και όταν ξεπεράσει τις επιφυλάξεις του, γίνεται τρυφερός και ρομαντικός.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι εγωίστρια, αλλάζει συνεχώς. Ανήκει σε όλους αλλά και σε έναν. Κάνει τα πιο απίθανα πράγματα, είναι υπερβολική και στον έρωτα είναι παράδοξη. Θέλει έναν άντρα έξυπνο και με επιχειρήματα. Έντονη, δυνατή, εκρηκτική η σχέση με ένα Τοξότη, ακραία η σχέση με έναν Αιγόκερω (κρίνεται από την πρώτη στιγμή), καλή η σχέση με τον Υδροχόο, κεραυνοβόλος ο έρωτας με τον Ζυγό.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι γεννημένος για να αγαπά. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά και απέραντα. Δεν φοβάται την αγάπη, σπάνια πληγώνει κάποιον εσκεμμένα. Είναι αφοσιωμένος, τα δίνει όλα, προσφέρει τα πάντα: φροντίδα, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, οικονομική στήριξη, περιποίηση. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι η εξιδανίκευση. Όταν ερωτεύεται, εκφράζει τα συναισθήματά του. Λέει ψεματάκια, εύκολα αναγνωρίσιμα. Είναι ακαταμάχητα γοητευτικός και αισθησιακός. Σεξουαλικά είναι τρυφερός, θέλει να τον προσέχουν και να καταλαβαίνουν τις ανάγκες του. Είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και ζει το παραμύθι του. Είναι ευαίσθητος και διαισθητικός και ψάχνει να βρει τα ψυχικά χαρίσματα της συντρόφου του. Δεν τον απασχολεί η εμφάνιση. Θέλει αγάπη και ζεστή καρδιά. Τσακώνεται συχνά και όταν ερωτεύεται, το δείχνει με κάθε τρόπο, με λουλούδια, ποιήματα, με το έντονο βλέμμα και το ελκυστικό πάθος. Κάνει ντελικάτες κινήσεις, όμορφα αγγίγματα αλλά και παθιασμένες αγκαλιές. Έχει βαθύ ψυχισμό που μεταβάλλεται γρήγορα και πολλές φορές γίνεται επιθετικός.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευαίσθητη, δραματοποιεί τις καταστάσεις και άλλοτε λέει ψέματα και άλλοτε αλήθεια. Έχει ένα μυστήριο και οι άντρες καλούνται να ανακαλύψουν το κρυμμένο της πρόσωπο. Είναι παραδοσιακή και δεν θέλει να κυριαρχεί στο σύντροφό της. Ιδανική η σχέση με Σκορπιό, πολύ καλή η σχέση με Αιγόκερω, καταλυτική με Δίδυμο, μοιραία με Ζυγό…

 

Δες επίσης! Τα ζώδια… εκφράζονται! Τι ξενερώνει φούλ τους άντρες με βάση το ζώδιο τους!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0 
  
 1