Τα ζώδια... δεσμεύονται! Δες πως φέρονται τα ζώδια σε μακροχρόνιες σχέσεις!
Δες τι κάνουν τα ζώδια όταν έρχεται η ώρα της δέσμευσης!

Τι συμβαίνει άραγε όταν τα ζώδια αποφασίζουν να κάνουν μακροχρόνια σχέση; Μάθε τα πάντα εδώ!

Κριός

Δύσκολα δεσμεύεται ένα ατίθασο Κριάρι, το οποίο λατρεύει την ελευθερία του και τον φρικάρει η ιδέα της μακρόχρονης δέσμευσης! Ένας Κριός, θα ερωτευτεί ξαφνικά, παράφορα και κεραυνοβόλα και θα μπει με ενθουσιασμό σε μία σχέση, κάνοντας σχέδια και όνειρα ότι θα κρατήσει για πάντα…

Πολύ γρήγορα όμως, όταν του φύγει αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός του έρωτα τότε ο Κριός αρχίζει να πιέζεται, να ζορίζεται και χαλαρώνει αμέσως τους ρυθμούς γιατί πολύ απλά η δέσμευση τον τρομάζει. Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για τους συχνούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις… μην παραξενευτείς λοιπόν που όταν θα αρχίσει να «δένει» μαζί σας το γλυκό… ξαφνικά «την κάνει» και σου εμφανιστεί και πάλι μετά από κανά τρίμηνο… Είναι οι γνωστές Κριαρίσιες υπεκφυγές για μόνιμο δεσμό… οι οποίες όμως ξεπερνιούνται όταν περάσει ο καιρός και καταλάβει ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί!

 

Τάυρος

Ο Ταύρος φημίζεται για την πίστη και την αφοσίωσή του σε μια σχέση. Όταν ερωτεύεται, θέλει και προσπαθεί να χτίσει τα θεμέλια μίας μόνιμης, σταθερής σχέσης η οποία θα μπορέσει να σταθεί δυνατή στο χρόνο. Ένα Ταύρος, μπορεί να παραμείνει σε μία σταθερή, μακρόχρονη σχέση, αρκεί να απολαμβάνει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση μίας μακρόχρονης σχέσης με έναν Ταύρο, είναι να είναι απόλυτα ικανοποιημένος σεξουαλικά από το ταίρι του και φυσικά να έχει να κάνει με ένα σοβαρό άτομο στο οποίο μπορεί να βασιστεί.

 

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος δύσκολα δεσμεύεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εναντιώνεται στις μακρόχρονες σχέσεις. Για να πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί σε μία σχέση, θα πρέπει ο σύντροφός του να του αφήνει περιθώρια ελευθερίας και φυσικά είναι πολύ σημαντικό, να μοιράζεται με το ταίρι του βαθύτερη επικοινωνία.

Είναι πολύ σημαντικό για έναν Δίδυμο, να έχει στο πλάι του έναν ερωτικό σύντροφο που θα τον θαυμάζει, θα μαθαίνει από αυτόν και θα ξεχνιέται μαζί του σε πολύωρες συζητήσεις που θα τον ταξιδεύουν και θα τον κάνουν να αισθάνεται οικεία και ζεστά.

Ο Δίδυμος είναι λάτρης της ατομικότητας, αυτό σημαίνει ότι για να κάνει μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει το άτομο που έχει δίπλα του, να σέβεται τον προσωπικό του χρόνο και να είναι ένα άτομο δραστήριο με πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα!

 

Καρκίνος

Μέσα στο μυαλό του καρκίνου επικρατούν μονάχα οι σοβαρές σχέσεις και δεν θέλει να σπαταλά τον χρόνο του με άσκοπα πράγματα. Στην προσπάθειά του όμως, να κάνει έναν μόνιμο, μακρόχρονο δεσμό, κάνει κακές επιλογές, τρώει τα μούτρα του, απογοητεύεται και δίνεται συναισθηματικά σε λάθος ανθρώπους που στην ουσία, δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Ένας Καρκίνος λοιπόν, στα νεαρά του χρόνια θα αναζητά την μόνιμη δέσμευση και όταν ωριμάσει το μυαλό του, θα προσπαθήσει με λογικά κριτήρια να βρει έναν σύντροφο που θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δεσμευτεί μαζί του άνευ όρων!

 

Λέων

Ο Λέοντας είναι τόσο περήφανος που δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό οτι έχει ερωτευτεί στην πρώιμη φάση της σχέσης.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πάθος αλλά και ο ενθουσιασμός του. Η αλήθεια είναι οτι μπορεί να σου κατεβάσει την γη και τα άστρα όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Όσο για το θέμα της μακρόχρονης σχέσης, ένας Λέοντας μπορεί να δεσμευτεί και να ακολουθήσει μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, άσχετα αν δεν το παραδέχεται ή προσπαθεί να το αποφύγει!

 

Παρθένος

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το τελειομανές ζώδιο Παρθένος, είναι ένας άνθρωπος λογικός, πρακτικός, με σοβαρές αρχές, ηθικός και πιστός οδηγώντας σε στο συμπέρασμα, ότι δεσμεύεται και εύκολα.

Στην πραγματικότητα ισχύει το άκρως αντίθετο καθώς οι Παρθένοι είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια για μακρόχρονη σχέση και οι ίδιοι αποφεύγουν συστηματικά τις πολύ «κολλητές» σχέσεις … πολύ απλά γιατί θέλει να είναι κάποιες στιγμές μοναχικός και φυσικά πολύ περισσότερο επειδή δεν βρίσκει το κατάλληλο άτομο, που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να σταθεί δίπλα του για πάντα!

Ο Παρθένος, θα ακολουθήσει μία μακρόχρονη σχέση, όταν η λογική του θα του δώσει το πράσινο φως ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα. Περαστικά ωστόσο στο… άλλο άτομο γιατί οι Παρθένοι τείνουν να είναι αρκετά πιεστικοί και με μεγάλο όγκο απαιτήσεων.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;