Τα ζώδια... δεσμεύονται! Δες πως φέρονται τα ζώδια σε μακροχρόνιες σχέσεις!
Δες τι κάνουν τα ζώδια όταν έρχεται η ώρα της δέσμευσης!

Ζυγός

Ένας Ζυγός κάνει αρκετές και μακρόχρονες σχέσεις στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει και απόλυτα ότι είναι και πιστός ή ότι είναι λάτρης των σταθερών σχέσεων.

Λατρεύει το φλερτ και γενικότερα το παιχνίδι του έρωτα, αγαπά και αγαπιέται και πολλές φορές την πατά και προσκολλάται σε σχέσεις που δεν είναι και τόσο καλές, απλά και μόνο επειδή η καρδούλα του δεν του επιτρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Στην ερωτική του ζωή, είναι δεδομένο ότι θα μετρήσει και κάποιες στιγμές απιστίας ….

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει αρκετές ερωτικές σχέσεις και σε πολλές από αυτές να είναι και άστατος … πολύ απλά γιατί το μόνο που θα τον δένει θα είναι η σεξουαλική έλξη … και τίποτα παραπάνω.

Όταν όμως την πατήσει και ερωτευτεί, τότε όχι απλά δίνεται ολοκληρωτικά, αλλά δεσμεύεται επί της ουσίας και γίνεται ένας απόλυτος, σταθερός και αφοσιωμένος σύντροφος που ζητά αποκλειστικότητα και μόνιμη σχέση που τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει ανάμεσά σε εκείνον και τον σύντροφό του.

 

Τοξότης

Ένα από τα ζώδια που βαριούνται εύκολα τις μακρόχρονες σχέσεις, είναι ο Τοξότης… Δεν είναι μόνο ότι τις αποφεύγει αλλά τις κατακρίνει κιόλας, αφού είναι λάτρης των νέων εμπειριών και θεωρεί ότι ένας μόνιμος ερωτικός δεσμός σε εγκλωβίζει και σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου προσφέρει…

Ένας Τοξότης, έστω και αν ερωτευτεί και στη συνέχεια αγαπήσει, πάντα θα έχει μία περίεργη ιδέα για την δέσμευση και θα τον ενοχλεί και μόνο η ιδέα της.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο πιο… νοήμων του ζωδιακού κύκλου κσθώς λατρεύει την οικογένεια και την παράδοση και ένα από τα σχέδια της ζωής του είναι να αποκτήσει μία σταθερή μακρόχρονη σχέση η οποία θα δοκιμαστεί και στη συνέχεια θα καταλήξει σε γάμο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε σχέση που κάνει ένας Αιγόκερως είναι μόνιμη και μακρόχρονη … Για παράδειγμα ένας Αιγόκερως με Αφροδίτη στον Τοξότη, σαφώς θέλει πολλές ερωτικές εμπειρίες και θα κάνει αρκετές περιστασιακές σχέσεις μέχρι να βρει το άλλο του μισό (το ίδιο αν έχει και την Αφροδίτη του στον Υδροχόο).

Το σημαντικότερο για έναν Αιγόκερω, είναι να βρει έναν σύντροφο, ο οποίος θα νιώθει περήφανος για τον ίδιο και θα μπορούν να έχουν κοινά όνειρα και φιλοδοξίες.

 

Υδροχόος

Του αρέσει η ποικιλία, δεν τα πάει καλά με την μόνιμη δέσμευση αλλά θέλει να μπορεί να φλερτάρει, να κάνει νέες γνωριμίες και να χαίρεται την εργένικη ζωή του.

Παρόλα αυτά , ένας Υδροχόος μπορεί εντελώς ξαφνικά να σε εκπλήξει και από ασταθής στα ερωτικά του, εντελώς ξαφνικά να ερωτευτεί σφόδρα και να αποφασίσει να αφοσιωθεί πλήρως και με σταθερότητα σε έναν σύντροφο.

Συνήθως το ταίρι που επιλέγει να μείνει στο πλάι του, διαφέρει πολύ από τον ίδιο και καταφέρνει πάντα να τον εξιτάρει και να τον κρατά σε εγρήγορση.

 

Ιχθύς

Λέει ότι του αρέσουν οι μόνιμες δεσμεύσεις και τις περισσότερες φορές το διατηρεί αυτό … όντως είναι οπαδός των μακρόχρονων σχέσεων, είναι όμως και πρώτος στη λίστα των ζωδίων που θα την πατούσαν ερωτικά με κάποιο άλλο άτομο, ενώ είναι ήδη σε μία σχέση!

Μην εντυπωσιαστείς λοιπόν ακούγοντας έναν Ιχθύ να σου λέει ότι είναι παιδί για σπίτι και οικογένεια … άφησε το χρόνο να σου δείξει αν τελικά αυτό είναι κάτι που θα το κάνει μαζί σου!

 

Δες και αυτό! Τα ζώδια… παραφέρονται! Δες πώς γκρινιάζει το κάθε ζώδιο!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;