H Blizzard σκοράρει δικαίως τη θέση της στο βιβλίο Guinness!
Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο απο την Blizzard!

Τελικά παραείναι δύσκολο για την Blizzard να μην βρεί τρόπους να σε κάνει να ωρύεσαι απο ενθουσιασμό και να χτυπίεσαι. Αυτό ακριβώς έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο και στο 11ο Blizzcon που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή οπου παρουσιάστηκε επίσημα το trailer του καινούργιου expansion του World of Warcraft: Battle for Azeroth! Σε φάση ήταν οτι τελειότερο έχουμε δεί καιρό τώρα!

Στο trailer λοιπόν παρακολουθούμε την συνέχεια της πασίγνωστης αιώνιας έχθρας, Alliance vs Horde, (For The Horde βασικά, lok tar Ogar και γ*μώ τους Alliance τους άμπαλους) με την Sylvanas, την banshee queen, ως υπεργαμάτη Warchief των Horde, και τον νεαρό Anduin Wrynn, βασιλιά των Alliance, ο οποίος και γυρέυει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, Varian ο οποίος, κακά τα ψέματα, ήταν γαμάτος. Είναι η πρώτη φορά ever που βλέπουμε Horde και Alliance να έρχονται αντιμέτωποι σε πόλεμο χωρίς εξωγενείς παράγοντες.

Δεν ήταν το υπεργαμάτο trailer ωστόσο που διεκδίκησε στη Blizzard τη θέση που τόσο πολύ άξιζε στο βιβλίο Guinness αλλα το διόραμα του “Battle for Lordaeron”, που έγινε στην Blizzcon, με πάνω από 10.000 μινιατούρες φτιαγμένες individually και με πιστές αναπαραστάσεις των αρχηγών των factions. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Blizzard έπρεπε να το σπρώξει ακόμα παραπέρα και αυτό που έκανε απλά δεν υπάρχει. Οι προαναφερθείσες μινιατούρες αποτελούσαν πιστή αντιγραφή των mains των παρευρισκόμενων στην διοργάνωση. Πόσο fucking epic;

 

Δες επίσης! Ξενάγηση στα γραφεία της Blizzard (gallery)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;