Ο Κέβιν Σπέισι ξεκινά πρόγραμμα απεξάρτησης από το σεξ!
Και δε μπορώ να πω ότι φαίνεται πως πρόκειται να περάσει δύσκολα...

Μέσα σε λίγες μέρες ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι είδε την καριέρα του να καταρρέει μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και τις πολυάριθμες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από μεγάλο αριθμό ατόμων.

Το Netflix διέκοψε την επιτυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, το “House of Cards” και το μίσος προς το το πρόσωπό του ολοένα και μεγαλώνει.

Η αντίδραση λοιπόν του Σπέισι στα όσα συμβαίνουν, ήταν να ανακοινώσει πως θα εισαχθεί σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ και θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα για εξαρτημένους ανθρώπους.

Μάλιστα η κλινική είναι η ίδια που εισήχθη πρόσφατα και ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και απέναντι στο δικό του πρόσωπο, με τον αριθμό των ανθρώπων που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση να ξεπερνά τα 40!!

Πρόκειται για την κλινική Meadows, στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά την πρώτη καταγγελία εναντίον του, δεν θα λέγαμε ότι θα κακοπεράσει ακριβώς στην κλινική. Καθώς θα μπορεί να συμμετέχει σε προγράμματα ιππασίας, γιόγκα, τάι τσι, βελονισμού και «διαλογισμού».

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται γυμναστήριο, πισίνα και χώροι χαλάρωσης.

Στο κέντρο εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα θεραπείας 45 ημερών για εξαρτημένους στο σεξ που ονομάζεται «Απαλό Μονοπάτι». Οι ασθενείς συμμετέχουν σε πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσπαθούν μέσω των «εκφραστικών τεχνών» να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;