Kevin Spacey: Ξανά στο στόχαστρο με δεύτερη κατηγορία για ασέλγεια να έρχεται στην επιφάνεια
Σιγά σιγά αποκαλύπτονται όλα τα παραπτώματα του Kevin Spacey. Δεν έχει πλέον που να κρυφτεί

Σαν να μην έφτανε η πρώτη κατηγορία για βιασμό απο τον ηθοποιό Anthony Rapp, έρχεται τώρα σαν τρένο καταπάνω στον Kevin Spacey και δέυτερη κατηγορία, όχι όμως απο το ίδιο το θύμα αλλά απο την μητέρα του θύματος.

Τα ηνία αυτή τη φορά λαμβάνει μια μητέρα, η βραβευμένη πρώην δημοσιογράφος Heather Unruh, μεγάλου Αμερικάνικου ειδησιογραφικού καναλιού και κατηγορεί τον Kevin Spacey οτι ασέλγησε πάνω στον τότε 17χρονο γιό της αφήνοντας τον μέχρι σήμερα βαθιά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Ο γιός της, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, ήταν τεράστιος θαυμαστής του Kevin Spacey και νόμιζε πως ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του όταν του προτάθηκε να δειπνήσει με τον μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ.

Πήγαν λοιπόν σε ένα εστιατόριο, και παρόλο που το νεαρό θύμα απαγορευόταν λογω ηλικίας να καταναλώσει αλκοόλ, ο εις διπλούν νικητής βραβείου Όσκαρ, τον κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο μέχρι που ο τότε 17χρονος έφτασε τα όριά του και δεν μπορούσε να πιεί άλλο.

Στη συνέχεια, περιγράφει ξεσπώντας σε λυγμούς η μητέρα, ο ηθοποιός έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του νεαρού θαυμαστή του, αγγίζοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο 17χρονος τότε, όντας υπο την επίρροια αλκοόλ πάγωσε απο τον φόβο του και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Όταν ο ηθοποιός μεγατόνων σηκώθηκε για να πάει στα αποχωρητήρια μία κυρία, μάρτυρας του συμβάντος, ρώτησε τον νεαρό αν είναι καλά. Όταν της απάντησε όχι, τον συμβούλεψε να φύγει τρέχοντας. Ο τότε 17χρονος στη συνέχεια έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε μέχρι το σπίτι της γιαγιάς του, απ’ όπου καλέσανε μαζί με την αδερφή του, την μητέρα τους.

Ο λόγος που δεν ανέφεραν κατευθείαν το περιστατικό ήταν γιατί ο νεαρός φοβόταν τις συνέπειες για τον ίδιο και για την οικογένεια του και αισθανόταν ντροπή για αυτό που του έκανε. “Δεν μπορούσε να κοιτάξει άνθρωπο στα μάτια” αναφέρει χαρακτηριστικά η πονεμένη μητέρα.

Έναν χρόνο μετά απο το συμβάν αυτό, ο νεαρός προσπαθεί να το αφήσει πίσω του και να προχωρήσει μπροστά αλλα δεν παύει να τον στοιχειώνει η ανάμνηση αυτή.

” Έχουμε περάσει ατέλειωτες ξάγρυπνες νύχτες απο τότε και ξεσπάσματα”

Η δημοσιογράφος μαζί με τον δικηγόρο της θα κάνουν όπως μπορούν, σύμφωνα με αναφορές τους ωστε να απονεμηθεί η δικαιοσύνη και να πάρει ο Kevin Spacey την μοίρα που του αντιστοιχεί.

 

Δες επίσης! Ο Κέβιν Σπέισι αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος μετά από κατηγορία για σεξουλική παρενόχληση!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;