Κυκλοφόρησε κομμένη σκηνή από το τέλος του
Τι φάση;

Η ταινία “Τιτανικός” προβλήθηκε στις αίθουσες πριν από 20 χρόνια (πέρασαν τόσα) και από τότε έχει γίνει ίσως η πιο εμβληματική ρομαντική ταινία για τη γενιά μας.

Το αγαπημένο μας κινηματογραφικό ζευγάρι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ συνέδεσαν για πάντα τα ονοματά τους με την εμπορική επιτυχία της ταινίας κι ας μας έχουν χαρίσει πολυάριθμες δουλειές στη συνέχεια (και ποιοτικότερες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Όλοι έχουμε κάνει λίγο πολύ τη συζήτηση για την τελευταία σκηνή της ταινίας που ο Τζακ πνίγεται και Ρόουζ κάθεται φαρδιά- πλατιά πάνω στην πόρτα που θα μπορούσε να τους χωρέσει και τους δύο.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου κάποια βίντεο με μία τελευταία κομμένη σκηνή από την ταινία και έχει δημιουργηθεί πανδαιμόνιο!

Το βίντεο συγκεκριμένα, είναι από τη στιγμή που οι επιζώντες ανεβαίνουν στο πλοίο ”Καρπάθια”, που έσπευσε να βοηθήσει. Δεν υπάρχει κάποιος διάλογος σε αυτό, ωστόσο οι εκφράσεις στο πρόσωπο των ανθρώπων, όταν αντικρίζουν τον J. Bruce Ismay, τον άνθρωπο που διέταξε τον καπετάνιο να επιταχύνει, οδηγώντας τον ”Τιτανικό” στον πάτο του Ατλαντικού θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Παράλληλα βλέπουμε λίγο περισσότερο την φοβερά σοκαρισμένη Rose αλλά και την μαμά της, που την ψάχνει ανάμεσα στον κόσμο.

Δείτε και τα βίντεο εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε επίσης: 10 γυναικάρες που έβγαινε μαζί τους ο Leonardo Di Caprio

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 0 
 -1 
 3