Ζώδια και... επαγγέλματα! Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιο σου;
Τα ζώδια δουλεύουν! Δες ποιο επάγγελμα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο!

Όπως όλοι ξέρουμε το κάθε ζώδιο έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά στοιχεία, ήξερες όμως ότι μπορείς να βρείς το ιδανικό επάγγελμα για εσένα βάσει του ζωδίου σου; Τσέκαρε!

 

Κριός

Δύναμη, αποφασιστικότητα και ανταγωνιστικότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Κριού, που τον καθιστούν να ασχολείται πάντα με επαγγέλματα που έχουν δράση, πρόοδο και εξέλιξη. Η στασιμότητα τον κουράζει για το λόγο αυτό επιλέγει εργασίες που του δίνουν τη δύναμη να μπορεί να έχει αλλαγές και να εξελίσσεται! Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Άρη, ο Κριός λειτουργεί πάντα μαχητικά στην εργασία του, θέλει να έχει και σε αυτό τον τομέα τα πρωτεία και δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει ένα επάγγελμα στο οποίο είναι σταθερά υπάλληλος. Του ταιριάζουν περισσότερο ελεύθερα επαγγέλματα ή εργασίες που του δίνουν την ελευθερία να πάρει ο ίδιος πρωτοβουλίες. Ένας Κριός άνετα μπορεί να ασχοληθεί και επαγγελματικά με τον αθλητισμό, συχνά τον συναντάμε να είναι στρατιωτικός, αστυνομικός, ή να δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μία εταιρεία που είναι leader, δηλαδή αρχηγός μίας ομάδας.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από συνέπεια, σταθερότητα, αρκετή υπομονή αλλά και με άριστες πρακτικές ικανότητες. Παράλληλα, ο κυβερνήτης του ζωδίου του η Αφροδίτη του χαρίζει σίγουρα και κάποιο ταλέντο, ένα μεράκι, μία κλίση, η οποία τις περισσότερες φορές σχετίζεται με κάποια χειρονακτική εργασία! Ένας Ταύρος μπορεί άνετα να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά, να γίνει λογιστής, φοροτεχνικός, υπάλληλος σε τράπεζα ή ακόμα και οικονομολόγος. Δεδομένου ότι του αρέσει να διαχειρίζεται τα οικονομικά και είναι κάτι που πραγματικά το κάνει καλά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα απόλυτα ταιριαστό επάγγελμα για τις δικές του ικανότητες. Παράλληλα, έχει αποδειχθεί και στατιστικά, ότι ο Ταύρος, στην πορεία της ζωής του, ασχολείται επαγγελματικά και με το χόμπι ή το μεράκι του! Έχει εξαιρετική κλίση στην μαγειρική, στο πλέξιμο, στην κηπουρική, στην κατασκευή κοσμημάτων αλλά και σε κάθε χειρωνακτική εργασία στην οποία μπορεί να αφήσει ελεύθερη τη δημιουργικότητά του!

Δίδυμοι

Αν προσπαθήσεις να κλείσεις έναν Δίδυμο σε ένα γραφείο και να τον βάλεις να ασχοληθεί με μία τυπική, σταθερή εργασία, όχι μόνο θα τον απογοητεύσεις, αλλά θα τον κάνεις να αισθάνεται δυστυχισμένος! Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, της μετακίνησης και των ταξιδιών, δεν μπορεί λοιπόν σε καμία περίπτωση να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που τον εγκλωβίζει στους τέσσερις τοίχους ενός γραφείου! Με τον Ερμή να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του, ο Δίδυμος θα μπορούσε να είναι καθηγητής και να μεταδίδει γνώση με έναν τρόπο πρωτοποριακό και απόλυτα επιτυχή! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι οδηγός, γιατί οι μετακινήσεις τον εξιτάρουν. Θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε επάγγελμα που σχετίζεται με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις – παράδειγμα: ξεναγός, αεροσυνοδός, πιλότος -! Επιπλέον ο Δίδυμος είναι ο ιδανικός άνθρωπος για πώληση. Έτσι λοιπόν θα μπορούσε άνετα να γίνει πωλητής, όπου θα ερχόταν και σε επαφή με τον κόσμο – κάτι που το λατρεύει- αλλά θα βρισκόταν διαρκώς και σε κίνηση!

Καρκίνος

Μία από τις μεγαλύτερες ικανότητες ενός Καρκίνου είναι να μπορεί να νιώσει τον «σφυγμό» του κοινού, δηλαδή τα γούστα, τις προτιμήσεις, τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του. Αυτήν ακριβώς την ικανότητά του μπορεί να την εκμεταλλευτεί και επαγγελματικά, με απόλυτη επιτυχία! Με κυβερνήτη του την Σελήνη, ο Καρκίνος συνήθως επιλέγει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που πιθανότατα είναι η συνέχεια του επαγγέλματος των γονέων. Για παράδειγμά μπορεί να συνεχίσει μία επιχείρηση των γονέων, ή μία εργασία που είναι σχετική με αυτήν που έκανε η μαμά ή ο μπαμπάς. Του αρέσει να ασχολείται με κάτι οικείο, γνώριμο και να συνεχίζει την παράδοση. Επιπλέον, ο Καρκίνος, αν και ευαίσθητος ή συναισθηματικός έχει έναν μοναδικό τρόπο να ηγείται και να κατευθύνει μία ομάδα ανθρώπων. Το ιδανικό επάγγελμα για τον ίδιο, θα μπορούσε να είναι σχετικό με τη διοίκηση επιχειρήσεων, να είναι στέλεχος σε μία εταιρεία. Παράλληλα θα του ταίριαζε να είναι Αρχαιολόγος, Ιστορικός, Φιλόλογος ή ακόμα και Δάσκαλος ή Νηπιαγωγός – γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά-!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3 
 9 
 4 
 5 
 16