Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017: Ημέρες έμπνευσης και δημιουργικών ιδεών
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 27 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου. Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ολοκληρώνει τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και μας οδηγεί στον τελευταίο του μήνα του 2017
Κατά τη διάρκειά της, βασικό χαρακτηριστικό είναι η ευνοϊκή σύνδεση του Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη σε τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Κριό.
Ο Ερμής στον Τοξότη, μας θυμίζει την αναζήτηση μέσω της γνώσης, της εμπειρίας του νέου και του διαφορετικού, των ανακαλύψεων…
Αν και δύσκολα θα επικεντρωθούμε στο συγκεκριμένο, οι αφηρημένες ιδέες, οι νέες εμπειρίες, γοητεύουν. Ο νους δεν περιορίζεται, η σκέψη και το πνεύμα διευρύνονται.
Καθώς ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στον Τοξότη, η αντίληψη γίνεται συγκεκριμένη και οι ιδέες που μας ενδιαφέρουν έχουν πλέον βρει την φόρμα τους. Κατά συνέπεια θα λέγαμε πως είναι αρκετά ευχάριστη η περίοδος που διανύουμε, καθώς υλοποιούμε στόχους και όνειρα, αξιολογούμε τις νέες προοπτικές, θέτουμε προτεραιότητες.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό συναρπάζει και εκπλήσσει ευχάριστα. Αποκρυσταλλώνοντας την γνώση ή τις εμπειρίες, θα ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες, νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Θα αποφασίσουμε να τολμήσουμε!

Πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η όμορφη συμπόρευση;
Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει είναι:

Αγάπη για την ελευθερία, την ανεξαρτησία που ίσως εκδηλωθεί ιδιαίτερα αποφασιστικά, πεισματική στάση αντίδρασης και τονισμένη αυτοπεποίθηση, είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά.
Δεν αντέχουμε την καταπίεση, τον περιορισμό, τις συντηρητικές απόψεις. Ο ρυθμός της ζωής γίνεται πιο έντονος, οι θέσεις μας προβάλλονται με έμφαση και οι υποθέσεις εξελίσσονται.
Μπορεί να φέρει ισχυρογνωμοσύνη, βιαστικές αποφάσεις, υπερβολικό ενθουσιασμό, εκκεντρικές ή πρωτότυπες ιδέες και πρωτοβουλίες, σπατάλη χρημάτων.
Οι καλύτερες ευκαιρίες είναι ένα βήμα μπροστά μας, αλλά λόγω ενθουσιασμού, ας προσέχουμε τις παγίδες της πληθωρικότητας, ή της εξωπραγματικής φιλοσοφίας ζωής.
Η επιθυμία για γνώση αναπτύσσει και προσφέρει ένα ακόμη “παράθυρο στο μέλλον”.
Μας έλκει κάθε καινοτομία, τεχνολογική εφεύρεση, νέα επιστήμη.
Οι πεποιθήσεις αλλάζουν, η προσκόλληση στο χθες δεν ισχύει πλέον. Ας αποφύγουμε ωστόσο τον δογματισμό. Συγκρούσεις για ιδεολογικά ή θρησκευτικά “πιστεύω” φαίνονται ριζοσπαστικές και διαλυτικές.

Στα θέματα υγείας, ο οργανισμός τείνει προς μία υπερβολή και μπορεί να υπάρχει ξαφνικό πρόβλημα σε μία ευαισθησία που δεν επιμεληθήκαμε. Σπασμοί ή κράμπες μπορεί να μας ενοχλήσουν, ευαισθησία στο συκώτι ή στο κυκλοφορικό.

Ας είμαστε σε εγρήγορση, ας ευχαριστήσουμε για τα δώρα που έρχονται στον δρόμο μας, για όσα ήδη έχουμε αποκτήσει, ας ευελπιστούμε στο θετικό γύρισμα της τύχης. Δεν θα παραμείνουμε αδρανείς, καθώς υπάρχει επιθυμία για ποικιλία, αλλαγή, ανανέωση…
Κι ας αποφύγουμε τον εγωισμό, τις πολλές απαιτήσεις, την έπαρση της γνώσης, την υπερβολική σιγουριά στο “εγώ” μας…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;