Κούλαρε: 7 πραγματάκια που δεν θεωρούνται κέρατο!
Προτού προλάβεις να διαφωνήσεις, ξανασκέψου το!

Το κέρατο  αυτή η μικρή λέξη με την τόσο μεγάλη σημασία.

Αυτό το μικρό τερατάκι, σύμμαχος της απιστίας είναι ένα από τα βασικά θέματα που ταλανίζουν μια σχέση και δεν θα σταματήσει να υπάρχει και ποτέ. Βέβαια στην εποχή που ζούμε, έλα και πες μου εσύ τι είναι κέρατο;

Πέρα απ’ το προφανές, του να κάνει ο εκάστοτε σύντροφος μας σεξ με κάποιο άλλο άτομο,τείνουμε να γεμίζουμε κόμπλεξ και ενοχές με το παραμικρό. Λοιπόν για να μην τρελαίνεσαι, υπάρχουν κάποια πραγματάκια που ΔΕΝ θεωρούνται κέρατο και χώνεψε το!

Και αν στην αρχή ξινίσεις  όταν τα κάνεις, θα με θυμηθείς.

 

1. Η Αυτοικανοποιήση

ΟΧΙ! Πιο μεγάλο και απ’ το εθνικό μας όχι. Η αυτοικανοποίηση δεν θεωρείται, ξεκάθαρα κέρατο. Ίσα ίσα είναι ένα δώρο και μια γνωριμία με τον εαυτό σου. Από πότε τα δώρα είναι κακό πράγμα; Γι’ αυτό σου λέω, χρειάζονται και ιδιωτικές στιγμές με τον εαυτό μας.

 

2. Να έχεις φίλους οι οποίοι σε… έλκουν

Το ότι ο φίλος μας είναι ο σύντροφος που θα θέλαμε να έχουμε το πιστεύετε; Βέβαια άλλο να γουστάρεις κάθε φορά τον εκάστοτε κολλητό ή κολλητή σου, και άλλο να σε έλκει λόγω εξωτερικής εμφάνισης ή χαρακτήρα.Αυτό δεν είναι κακό, μόνο οφέλη στην διάθεση έχει. Στο κάτω κάτω δεν κάνεις και σεξ μαζί του.Ε;

3.Να κάνεις νέους φίλους οι οποίοι σε έλκουν

Όλοι επιλέγουμε τα άτομα που βάζουμε στην  ζωή μας με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Πρώτα θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον να τα γνωρίσεις εξαιτίας της εμφάνισης,  παρόλο που εσύ μπορεί να τα πηγαίνεις τέλεια στη σχέση σου-και μετά ως χαρακτήρες. Έτσι πάνε αυτά. Είπαμε δεν είναι κέρατο.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;