10 ανδρικές συνήθειες για γυναίκες με γερά νεύρα.
Αν είσαι άνδρας μην βιαστείς και προσπεράσεις, αλλά άκουσε προσεκτικά για να γλυτώσεις και την γκρίνια, βρε αδερφέ!

Κορίτσια, αυτό το άρθρο είναι για σας!

Θα κουνήσετε πολλές φορές συγκαταβατικά το κεφάλι και σίγουρα διαβάζοντας λέξη προς λέξη τις ανδρικές συνήθειες θα περάσουν σαν ταινία μπροστά απ’ τα μάτια σας εικόνες βγαλμένες απ’ την ζωή σας!

1. Το καπάκι της λεκάνης 

Ειδικά αν συγκατοικείς με τον άλλον, το καπάκι της λεκάνης είναι το μήλο της έριδος ανάμεσα στις σχέσεις. Εκτός του ότι πρέπει να σημαδεύεις καλύτερα αγάπη μου, κλείστο όταν τελειώνεις και την δουλίτσα σου. Άντε γιατί μ’ έκανες έξαλλη ακόμα δεν ξεκινήσαμε.

2. Ποδόσφαιρο ή Video Games

Δύο λέξεις που ισοδυναμούν με την συζυγική εγκατάλειψη, τουλάχιστον για δύο με τρεις ώρες. Playstation, nitendo, και κάθε λογής τέτοια παιχνίδια είναι επισήμως για τις γυναίκες οι μεγαλύτεροι εχθροί τους. Γιατί όταν δεν παίζει το καλό σου το αγόρι παιχνίδια με τους φίλους του, θα βρει ευκαιρία ν’ αράξει μπροστά από μια τηλεόραση και να βλέπει κάθε λογής αθλοπαιδίες.

3.Το ροχαλητό

Δεν φταίτε εσείς που όταν κοιμάστε νομίζουμε ότι δίπλα μας έχει γείρει ο Gozdilla

4. Το μάτι που παίζει

Γιώργο πουλάκι μου, που κοιτάς την ώρα που σου μιλάω; Μετά το Κωστάκη έλα να φας τα κεφτεδάκια σου, η πιο χιλιοειπωμένη έκφραση. Μην νομίζετε ότι δεν σας βλέπουμε όταν και καλά κοιτάτε το φανάρι ενώ κοζάρετε κομενάκι στο δίπλα αυτοκίνητο. Γισ τα like στο nstagram δεν θα μιλήσω, γιατί αποτελεί ειδική κατηγορία και θα συγχυστώ

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;