4 θεματικά καφέ στο κέντρο της πόλης που θα τα λατρέψεις!
Πως θα σου φαινόταν να έτρωγες λαχταριστή σοκολατόπιτα δίπλα από έναν δράκο ή να έπινες τσάι ενώ σε κοιτά μια μάγισσα ή ένας ιππότης;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όπου να ναι και όλα τα μαγαζιά βάζουν τα γιορτινά τους, για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους.

Κάποια μαγαζιά στην Αθήνα όμως, φαίνεται να το γιορτάζουν όλο τον χρόνο καθώς διαθέτουν ιδιαίτερη διακόσμηση και χώρο που σε παραπέμπει σε παραμύθι.

Εξάλλου μέσα στην μουντάδα της Αθήνας, είναι όμορφο να υπάρχει ένας χώρος που θα σε κάνει να νιώσεις για λίγο είτε σαν παιδί είτε σαν ήρωα παραμυθιού.

Πάμε να δούμε τα μέρη που θυμίζουν παραμύθι στην Αθήνα:

1.Little Kook

Πρόκειται για το πιο παραμυθένιο καφέ της πόλης με πληθώρα θεματικών δωματίων.Στον κάτω όροφο βρίσκεται  το δωμάτιο των ιπποτών με τζάκι, πανοπλίες και παλιά έπιπλα, ενώ επάνω θα δείτε το καραμελόσπιτο, γεμάτο καραμέλες και άπειρα φωτάκια, το δωμάτιο των Αδελφών Γκριμ κ.λ.π.. Όλο το μαγαγαζί αποπνέει μια μυστήρια και γλυκιά ατμόσφαιρα.Τώρα όσον αφορά τα γλυκά και τα ροφήματα του, προτιμήστε ζεστή σοκολάτα σε ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά και γλυκά, κέικ, cupcakes και κολασμένες τούρτες.

Καραΐσκάκη 17, Ψυρρή

 

2.Cap Cap

Το cap cap πήρε το όνομά του από τον ήχο που κάνει η βροχή όταν πέφτει στις στέγες των σπιτιών(καπ καπ; Γιατί όχι;) Αν πιστεύεις στην μαγεία είναι το μέρος  που ιστορίες από τη Χώρα των Θαυμάτων παίρνουν μορφή, τα ξωτικά θα σε πειράζουν συνέχεια και ο Χάρυ Πότερ υπάρχει στα αλήθεια. Το μαγαζί παραμύθι φημίζεται για τα γιγαντιαίαcupcake του, τα τυλιγμένα στη ζαχαρόπαστα πολυώροφα και καραμελένια κέικ, τα γλυκά που μοιάζουν να ξεπήδησαν από παιδικό όνειρο και φυσικά τη βουτυρόμπιρα του Χάρι Πότερ.Το Cap Cap αλλάζει θεματική και διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή. Αξίζει να το επισκεφτείς ασυζητητί.

Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Ιασωνίδου 10, Ελληνικό

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;