4 θεματικά καφέ στο κέντρο της πόλης που θα τα λατρέψεις!
Πως θα σου φαινόταν να έτρωγες λαχταριστή σοκολατόπιτα δίπλα από έναν δράκο ή να έπινες τσάι ενώ σε κοιτά μια μάγισσα ή ένας ιππότης;

3. Fairytale

Το όνομα του σε προδιαθέτει για το τι θα δεις. Ένας υποβλητικός εσωτερικός χώρος με παλιά έπιπλα, vintage πολυθρόνες, χρυσές κορνίζες με μάγισσες και νάνους πλάι από διάφορα επιτραπέζια. Στον εξωτερικό χώρο θα σ’ εντυπωσιάσει ηκαταπράσινη αυλή με σιδερένιες καρέκλες, μικρά σιντριβάνια και μία δεύτερη αυλή, στο πίσω μέρος, αυτής «της γιαγιάς» με την γαλήνια αύρα. Στο Fairytale θα βρεις τούρτες bueno, κοκτέιλ Lila Pause, πίτσες με μπισκότα Oreo και καλοφτιαγμένα γλυκά ροφήματα εμπνευσμένα από γνωστά παραμύθια.

Ν. Τρυπιά 48-50, Νέα Φιλαδέλφεια

4. Ντεμοδέ

Σε αυτό το πανέμορφο μαγαζί στο Κερατσίνι με το που ανέβεις τα μικρά σκαλιά του,βλέπεις ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι, με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τα παλιά ξύλινα παντζούρια.Πρόκειται για ένα περιβάλλον φιλόξενο, που σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι σπίτι σου, με φωτεινά και ζωηρά  χρώματα, που συνδυάζει πιο vintage στοιχεία σε μια μοναδική αισθητική. Εκεί θα βρεις ιδιαίτερα ροφήματα και milkshakes, αλμυρές λιχουδιές,αλμυρές βάφλες, κρουασάν βουτύρου γεμιστό, αυγά τηγανητά με τυρί, μπέικον,λουκάνικο και punncakes. Να δοκιμάσεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κέικ μπανάνα. Θα ερωτευτείτε!

Μυριόφυτου 35, Κερατσίνι

Πάω να τσιμπήσω κανένα γλυκάκι γιατί μου άνοιξε η όρεξη!

Δείτε ακόμη: 5 συμβουλές για να μείνεις σε φόρμα και να τρως γλυκά!

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;