8 ιδανικοί προορισμοί για φοιτητές μια ανάσα από την Αθήνα!
Έφυγες ήδη για εκδρομή! Μην το σκέφτεσαι καν.

Καλέ μου φοιτητή και όχι μόνο.Μπούχτισες από σχολή, δουλειά, διάβασμα, υποχρεώσεις;

Πάρε τους φίλους, τον σύντροφό σου ή και την καλή σου διάθεση ως μονάδα και πήγαινε μια εκδρομή.

Παρακάτω θα δεις 10 προορισμούς κοντά στην Αθήνα, που δεν θα σ’ αφήσουν ασυγκίνητο.

1.Καλάβρυτα

Καλάβρυτα,Καλάβρυτα η αγαπημένη μου πόλη.

Γιατί; Γιατί απέχουν µόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελούν ένα από τα οµορφότερα θέρετρα σε προσιτό πακέτο, όπου μπορείς να κάνεις βόλτες σε διάφορα cozy μαγαζάκια και διάφορες επισκέψεις σε αξιοθέατα (Μονή μεγάλου σπηλαίου, βόλτα με οδοντωτό μέχρι το Διακοφτό, wintersports στο βουνό,κ.α).Απέχουν 216 χλµ. από την πρωτεύουσα και θα βρεθείς οδικώς ακολουθώντας την Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών. Εναλλακτικά, µε  καθηµερινά δροµολόγια του ΚΤΕΛ.

2.Ναύπλιο

Δύο πράγματα θα σου πώ. Βόλτα με καραβάκι στο Μπούρτζι και ξενάγηση στο Παλαμήδι. Πρόσεχε πως θ’ ανέβεις μόνο μην κοψομεσιαστείς. Αν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει 999 σκαλιά, το Ναύπλιο θα σε κάνει να μοιάζεις παίκτης του Survivor. Το Ναύπλιο πρόκειται για πόλη κόσμημα, καθώς είναι γραφικό, αρχοντικό, ροµαντικό και σε σαγηνεύει με την ιστορικότητα και τον αέρα των ντόπιων. Για να φτάσεις θέλεις 145χλμ μέσω Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

3.Τρίκαλα Κορινθίας

Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας μικρός ορεινός παράδεισος που απέχει 1,5 ώρα από την Αθήνα, μέσω του οδικού δικτύου Αθηνών Κορίνθου. Εκεί θα βρεις παραδοσιακές ταβέρνες εκατέρωθεν του δρόµου, καταστήµατα µε παραδοσιακά προϊόντα και προσεγµένους ξενώνες. Όσο ανεβαίνεις μην παραλείψεις να δεις τα εγκαταλειµµένα αρχοντικά που υπάρχουν εκεί επί Τουρκοκρατίας ως «αρχοντοµαχαλάδες».

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;