7ταινίες για μικρούς και μεγάλους που πρέπει σίγουρα να ΔΕΙΤΕ!
7 ταινίες που σίγουρα θα τις αγαπήσουν λίγο παραπάνω οι μεγάλοι!

Είναι Πέμπτη και γυρνάς κουρασμένος απ’ την δουλειά και θέλεις να κάτσεις στον καναπέ σου και να χαζέψεις λίγο στην τηλεόραση ή να δεις κάποια ταινία.

Όμως τα παιδάκια σου έχουν άλλη άποψη, γιατί θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σου. Τι καλύτερο απ’ το να τα συνδυάσεις βλέποντας μαζί τους κινούμενα σχέδια.

Tα animation  πλέον εκτός του ότι προάγουν την φαντασία, για κάποιους ήταν η καλύτερη συντροφιά των παιδικών τους χρόνων.  Επιπλέον  δεν υπάρχει ταινία «για παιδιά», αυτός ο όρος βρίσκετε μόνο στα χαρτιά. Υπάρχουν κάποιες ταινίες που βλέπονται ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους.

 

1.Lion King

Η ταινία που μπορεί να συγκινήσει και τους πιο σκληροτράχηλους.Ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι ένα ταξίδι στην Αφρική, όπου γεννιέται ο Simpa ένα νεαρό λιοντάρι που αφού καταφέρει να υπερπηδήσει μια σειρά ατυχιών γίνεται ο  βασιλιάς της ζούγκλας. Η αγαπημένη μου παιδική ταινία και μια ωδη προς την ενηλικίωση.

2. UP

Mια ιστορία αγάπης γεμάτη συναίσθημα και ρεαλισμό και ταυτόχρονα μια περιπέτεια με φαντασία, χρώματα και υπέροχο σενάριο. Η ιστορία ενός στριφνού φαινομενικά γέρου που αφού χάνει την γυναίκα του αποφασίζει να πραγματοποήσει την τελευταία ευχή. Να ταξιδέψει μετατρέποντας το σπίτι του σε αερόστατο. Στον δρόμο συναντά έναν μικρό μπελά και τα πράγματα περιπλέκονται.

3.Ρατατούης

Η ιστορία ενός ποντικιού με ιδιαίτερη έφεση στην μαγειρική και μια ωδή στην φιλία και στην φλόγα του ν’ ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Η ταινία σου φανερώνει ξεκαθαρά πως το ποιος είσαι και το πως δείχνεις δεν έχει την παραμικρή σύνδεση με τα ταλέντα που μπορεί να διαθέτεις.

 

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;