Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Πανσέληνος στους Διδύμους σε ρομαντικές νότες
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Από την Λίλιαν Σίμου

Αυτές είναι οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017

Πανσέληνος στους Διδύμους το απόγευμα της 3ης Δεκεμβρίου και στην 12η μοίρα, ένας εξαιρετικά ευμετάβλητος συνδυασμός, καθορίζει το χρώμα της ημέρας και του νέου δεκαπενθημέρου.

Η φετινή Πανσέληνος είναι σε τετράγωνο ακριβείας προς τον Ποσειδώνα, κάτι που της προσθέτει μία πολύ έντονη ονειρική και ρομαντική πινελιά. Η αντίθεση της Σελήνης προς τον Ήλιο στον άξονα Διδύμων και Τοξότη, σχηματίζει θετικές γωνίες με τους Δεσμούς της Σελήνης και την Δήμητρα. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ποσειδώνα, απαιτεί προσοχή σε πρακτικά και συγκεκριμένα θέματα.

Είναι μία ευκαιρία για διαλογισμό, περισυλλογή, περίσκεψη και εστίαση σε σημαντικά μας θέματα για τις επόμενες μέρες.

Ευνοεί πολύ την Τέχνη. Είτε ανήκουμε στον καλλιτεχνικό χώρο, είτε έχουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μία θεατρική παράσταση, ή απλά να ακούσουμε μουσική… είναι πολύ ενδιαφέρουσα η περίοδος που διανύουμε.

Η έμπνευση μπορεί να γίνει οδηγός μας και να έχουμε διαισθητική αντίληψη σε ό,τι συμβαίνει.

Ο σταυρός των μεταβλητών (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθείς) δονείται (έξι πλανήτες στο σύνολο, μαζί με τη Μαύρη Σελήνη στον σταυρό αυτό) και υπογραμμίζεται μία εναλλασσόμενη διάθεση, συγκινήσεις που περιέχουν παράπονα, τραυματισμένα συναισθήματα, εμμονές ή φοβίες, σκέψεις ασαφείς και περίπλοκες.

Η μεταβατική περίοδος που προηγείται της αλλαγής του έτους, και στο τέλος του δεκαπενθημέρου, προϊδεάζει για μία πορεία, με στόχο να προσαρμόσουμε την ζωή μας ανάλογα με τις περιστάσεις

Χρειάζεται οργάνωση και σωστή μεθόδευση των υποθέσεών μας για να διαχειριστούμε σωστά την περίοδο αυτή. Η ευστροφία, οι πληροφορίες που συλλέγουμε και η πρωτοτυπία του νου, θα βοηθήσουν.

Οι θετικοί συνδυασμοί της Πανσελήνου προς τους Δεσμούς της Σελήνης και τη Δήμητρα, θα βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον δρόμο που μας ταιριάζει και να ακολουθήσουμε το πεπρωμένο μας. Να βρούμε μέσω της έμπνευσης, τα δημιουργικά μας ταλέντα και να τα αξιοποιήσουμε.

Προσοχή όμως στο άσκοπο ξόδεμα της ενέργειας, στις περιπλανήσεις δίχως κεντρικό στόχο, στην επιφανειακή οπτική.

Η Αφροδίτη που είναι πλέον στο ζώδιο του Τοξότη, όπως είδαμε σε ξεχωριστό άρθρο, προσδίδει χαρούμενη διάθεση και σπίθα στην καρδιά.

Ταυτόχρονα όμως, ο Ερμής ξεκινά από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, την ανάδρομη κίνησή του ως τις παραμονές των Χριστουγέννων. Κατά συνέπεια, πρέπει να κάνουμε μία ανασκόπηση γεγονότων, που φωτίζει η Πανσέληνος από το απέναντι ζώδιο, τους Διδύμους, προφανώς για να διαλύσουμε νέφη, ασάφειες, αβεβαιότητα και πλάνες.

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν ας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία. Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Η ευχάριστη Αφροδίτη φέρνει νέους πειρασμούς στη ζωή σας, μαγνητίζει και σίγουρα σας προσφέρει μία καλή και αισιόδοξη -σε προοπτική- περιπέτεια ως πρόκληση.

Ας αποφύγετε την κριτική και ας παραμείνετε συνεπείς στις αξίες σας.

Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.

Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Οι ρομαντικές πινελιές και το ευέλικτο κλίμα, αφυπνίζουν την διάθεση και περνούν αισιόδοξα μηνύματα. Ερωτευθείτε και ζήστε τον αισθησιασμό αυτές τις μέρες, με χαρούμενη διάθεση αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις διαρκείας. Η περιπέτεια σας καλεί και θα ήταν καλό να τολμήσετε μια φορά να σπάσετε τις σταθερές σας αξίες.

Ωστόσο, βαθιά μέσα σας πιστεύετε πως το μονοπάτι της ζωής είναι επίπονο και κοπιαστικό. Το ανέφικτο μοιάζει να σας πικραίνει, αφού οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να φύγετε μακριά και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι. Η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις, σας προσφέρει χαρούμενες στιγμές.

Αν είχατε κατά νου ένα μακρινό ταξίδι, είτε θα αναβληθεί, είτε θα γίνει μετ΄ εμποδίων. Πολύ δύσκολο θα είναι να προχωρήσει ομαλά δίχως απρόοπτα.

Θα πρέπει να προσέχετε λίγο αν έχετε αδικήσει κάποιον. Θα επιστρέψει προς εσάς η αρνητική σκέψη ή πράξη. Θα σας συνιστούσαμε επίσης, να αποφύγετε μνήμες καταστάσεων που σας φέρνουν στο προσκήνιο αδικίες που έχετε υποστεί. Όλα ανήκουν στο χθες, εσείς προχωράτε μπροστά.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.

Καλό θα είναι να μην κάνετε επενδύσεις, κυρίως να μην μετέχετε σε σχέδια φίλων. Υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη και θα βγείτε χαμένοι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;