Game of Thrones: Αποκαλύφθηκε κατά λάθος πότε θα προβληθεί ο 8ος κύκλος!
Επιτέλους μία απάντηση!

Όλοι εμείς οι fans της διάσημης σειράς Game of Thrones, δεν περνάμε καθόλου καλά ενώ βρισκόμαστε στην αναμονή για την προβολή του 8ου και τελευταίου κύκλου, ο οποίος αναμένεται να είναι επικός!

Πολλά έχουν ακουστεί και κυρίως ότι η τελευταία σεζόν θα αργήσει παραδειγματικά να προβληθεί, πράγμα που καθόλου δε μας αρέσει! Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δώσει μία σαφή και πιο συγκεκριμένη απάντηση για την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μέχρι τώρα τουλάχιστόν… Καθώς η Σάνσα Στάρκ ή κατά κόσμον Sophie Turner, έκανε μία γκάφα σε πρόσφατη συνέντευξη της, που μας έφερε πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου…

Συγκεκριμένα, όταν την ρώτησαν πως πάνε τα γυρίσματα της σειράς, εκείνη απάντησε αυθόρμητα: “Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο. Mέχρι στιγμής έχουμε γυρίσει περίπου το ένα δέκατο. Έχουμε ακόμα 6 – 7 μήνες τουλάχιστον”!

Αυτό λίγο-πολύ σημαίνει ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Άρα η πρεμιέρα αναμένεται στην καλύτερη των περιπτώσεων τους πρώτους μήνες του 2019!

Winter is coming…

Δες κι αυτό: Game of Thrones: Ο Kit Harington (Jon Snow) έκλαψε όταν διάβασε το φινάλε της σειράς!!! (Video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;