Φτιάξε το βιογραφικό σου στο Word μέσω LinkedIn
Δες εδώ!

Εσύ ήξερες ότι …

  • Το 60% των υποψηφίων δεν είναι σίγουροι για το αν το βιογραφικό τους περιγράφει τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο;
  • Το 50% που σχεδίασε με πολύ ειδικό τρόπο το βιογραφικό τους για συγκεκριμένη θέση εργασίας, ένιωσε ότι τελικά κατάφερε τα αντίθετα αποτελέσματα;
  • Το 30% δεν είχε ιδέα πώς παρουσιάζουν άλλοι υποψήφιοι τον εαυτό τους;
  • Το 80% θεωρεί οτι θα ήταν πολύ χρήσιμο αν είχε εικόνα από άλλα βιογραφικά σημειώματα;

Τα παραπάνω αποτελέσματα συγκέντρωσε η Microsoft μέσω έρευνας σε χρήστες που προβληματίστηκαν με τη σύνταξη του βιογραφικού τους και αποφάσισε να αξιοποιήσει το LinkedIn, που είναι πλέον δικό της εργαλείο! Έτσι, τον φετινό Νοέμβριο και μέσω του Office 365 και του blog του LinkedIn ξεκίνησε η επόμενη μέρα για όλα τα βιογραφικά του κόσμου – το Resume Assistant.

Το Resume Assistant που θα το βρεις και εσύ πλέον μέσα στο Microsoft Word, βοηθάει τους συνδρομητές του Office 365 να επιδείξουν πιο συναρπαστικά βιογραφικά με εξατομικευμένες πληροφορίες που υποστηρίζονται από το LinkedIn. Πώς;
Τραβόντας άμεσα περιεχόμενο από το πάντα ενημερωμένο LinkedIn και χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέγονται από εκατομμύρια χρήστες, το πρόγραμμα ενημερώνει και βελτιώνει συνεχώς το βιογραφικό σου.

Έτσι, μπορείς και εσύ να δεις βιογραφικά άλλων επαγγελματιών στο χώρο σου, ενώ σε περίπτωση που εντοπίσεις σ’ αυτά κάποια δεξιότητα που διαθέτεις και εσύ, μπορείς να τη προσθέσεις στο δικό σου βιογραφικό με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή προτείνει δεξιότητες με βάση τον τύπο εργασίας που αναζητάς προκειμένου το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει από τα άλλα!
Ποια είναι τα δημοφιλέστερα skills; Πώς να αναφερθείς σε σχετικά παραδείγματα προϋπηρεσίας; Αξιοποιώντας τη δύναμη του LinkedIn και κάνοντας φίλο σου το νέο Resume Assistant, εξασφαλίζεις όλα τα παρακάτω και όχι μόνο:

1) Αξιοποιείς τα σχετικά παραδείγματα – Βλέπεις τον τρόπο που οι κορυφαίοι επαγγελματίες σε έναν τομέα εκπροσωπούν την επαγγελματική τους εμπειρία και το φιλτράρισμά αυτών ανά κλάδο και ρόλο, με σκοπό μια εξατομικευμένη εμπειρία.
2) Προσδιορίζεις τις κορυφαίες δεξιότητες – Βρίσκεις τις πιο σημαντικές δεξιότητες για τον τύπο εργασίας που αναζητάς, αυξάνοντας τις πιθανότητες να σε «ανακαλύψουν».
3) Προσαρμογή του βιογραφικού βάσει πραγματικών δημοσιεύσεων εργασίας – Σου επιτρέπει να δεις σχετικές λίστες εργασίας από τις 11 εκατομμύρια ανοικτές θέσεις εργασίας του LinkedIn και να προσαρμόσεις το βιογραφικό σου ώστε να απευθύνεται σε προσωπικό πρόσληψης.
4) Απόκτηση επαγγελματικής βοήθειας – Μπορείς και εσύ εύκολα να συνδεθείς στο ProFinder, τη freelance πλατφόρμα του LinkedIn, εξασφαλίζοντας επιπλέον ( hands-on) interviews, writing και career coaching.
5) Ενημέρωση των recruiters ότι «ψάχνεσαι» – Μπορείς αθορυβα να γνωστοποιήσεις στους recruiters ότι είσαι ανοιχτός/η σε νέες ευκαιρίες με την υπηρεσία Open Candidates.

Αν λοιπόν το δικό σου New Year’s Resolution για το 2018, είναι κάποια μετακίνηση στο χώρο εργασίας σου, μία νέα δουλειά ή η αλλαγή παραστάσεων βρε αδερφέ, το Resume Assistant σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις εύκολο, γρήγορα & με επιτυχία!

Και για σένα που είσαι οπτικός τύπος, δες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;