Πώς να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων!
Είναι μέσα Δεκεμβρίου και δε νιώθεις τα γιορτινά vibes; Νομίζεις πως θα περάσουν οι γιορτές και εσύ δε θα το πάρεις είδηση; Πιστεύεις πως είσαι πολύ μεγάλος για τα πιο cheesy Χριστούγεννα, δώρα, γλυκά, Xmas Movies και Άη-Βασίλη;

 Κάνεις λάθος .

Παρακάτω θα βρεις όχι έναν, αλλά τέσσερις τρόπους για να μπεις δυναμικά στη Χριστουγεννιάτικη φάση, έστω και με το ζόρι!

Ξεκινάμε!

1. Πήγες για ψώνια;  Όχι; Τρέξε τώρα στο κέντρο της Αθήνας ή στα στολισμένα malls. Αγόρασε κάτι που δε θα έπαιρνες ποτέ, κάτι που δεν έχεις στη ντουλάπα σου, κάτι που θα το χαρείς πολύ αυτά τα Χριστούγεννα! Και αν δε σ’ αρέσει κάτι μη σκας, η βόλτα σου άξιζε την προσπάθεια. Ψιτ… Πάρε και κανένα δώρο σε αυτούς που αγαπάς!

Small tip: Εκμεταλλεύσου τα δωρεάν μελομακάρονα και κουραμπιέδες που έχουν για δοκιμή κάποια πολυκαταστήματα.

2. Υπάρχουν πράγματα που δε μπορείς να κάνεις όλον τον χρόνο, όπως το πατινάζ. Τι περιμένεις; Το απόλυτο xmas feeling σε περιμένει. Δοκίμασέ το ή κάν’το ξανά! Ευχήσου μόνο να μη καταλήξεις με κατάγματα στο νοσοκομείο

Small tip: Άσε τους φίλους σου να πάνε πρώτοι! Been there…done that

3. Πέρυσι ξενέρωσες και εσύ με τα μελομακάρονα της αγοράς και φέτος δεν θες ούτε να τα βλέπεις. Σε νιώθω! Σου λείπουν εκείνα τα…τα.. τα μελομένα μαλακά μελομακάρονα της μαμάς σου και θες να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου; Πήγαινε στο πλησιέστερο super market και do it like your mom.

Small tip: Aν δε σ’ αρέσουν, don’t worry, πήγαινέ τα σε φίλους και συγγενείς, θα εκτιμήσουν σίγουρα την κίνηση.. (μέχρι να τα δοκιμάσουν)

4. Νιώθεις τύψεις το ξέρουμε… Και εμείς το ίδιο! Αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΗΟΜΕ ALONE. Ας προχωρήσουμε τις ζωές μας! Υπάρχουν και άλλες χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να δεις.

Παντειακοί και παντειακές, έχουμε και για εσάς τη λύση!

Τη Δευτέρα 18/12 το Vodafone CU σε προσκαλεί στην προβολή της ταινίας Christmas & Co. στις 15:30 στο Odeon StarCity ακριβώς απέναντι από τη σχολή! Φέρε το +1 σου και τις φοιτητικές σας ταυτότητες. Μόνη προϋπόθεση να έχει ο ένας από τους δυο σας CU αριθμό.

Small tip : Έλα νωρίς, γιατί αν γεμίσει γέμισε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1