Ποιοι θα μετακινούνται δωρεάν στα Μέσα Μεταφοράς! Δείτε τη νέα απόφαση!
Δείτε αναλυτικά!

Δόθηκε η έγκριση από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρη Βίτσα, για την υπογραφή σύμβασης με τον ΟΑΣΑ, για την ελεύθερη μετακίνηση το 2018, όλων των οπλιτών θητείας, δοκίμων εφέδρων αξιωματικών (ΔΕΑ), αναπήρων αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και συνοδών τους.

Επιπλέον εγκρίθηκε και η μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο των σπουδαστών στις παραγωγικές σχολές, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής αρμοδιότητας του οργανισμού.

Να υπενθυμίσουμε ότι για πρώτη φορά, δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, έχουν όλοι οι στρατιώτες, ανεξάρτητα από τον τόπο που υπηρετούν.

Αναφορικά με τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών, αξιωματικών και υπαξιωματικών που βρίσκονται στην Αττική, παρέχεται σε όλους, όπως σε όλους τους σπουδαστές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η δυνατότητα μετακίνησης με την καταβολή του 50% του προβλεπόμενου κομίστρου, είτε είναι απλό εισιτήριο, είτε είναι πολλαπλό, είτε είναι κάρτα διαρκείας, αφού πρώτα εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.

Με βάση τη σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου, θα ακολουθήσουν ανάλογες συμβάσεις με τους τοπικούς συγκοινωνιακούς φορείς σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;