Καλά Χριστούγεννα: Η Google εύχεται για τις γιορτές με νέο doodle!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Με ένα νέο εορταστικό doodle εύχεται η Google σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Το χαριτωμένο doodle παρουσιάζει τη συνέχεια της ιστορίας των δύο πιγκουίνων που είχαμε δει σε προηγούμενο Google Doodle.

Τα δύο πιγκουινάκια, ανυπομονούσαν να περάσουν τις γιορτές με την οικογένειά τους, και να που τα κατάφεραν. Όπως φαίνεται, οι συγγενείς τους είναι παπαγάλοι και είναι εξίσου ενθουσιασμένοι που θα περάσουν μαζί τις γιορτές και θα ευχηθούν όλοι μαζί Καλά Χριστούγεννα.

Φαίνεται βέβαια πως το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους δε γίνεται στην Ανταρκτική, αλλά σε κάποιο πιο τροπικό μέρος!

Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία τους θα έχει συνέχεια, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;