Χειμερινές εκπτώσεις 2018: Πότε ξεκινούν; – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα;

Από neolaia.gr Team 3 Ιανουαρίου 2018

Χειμερινές εκπτώσεις 2018: Δείτε αναλυτικά!

Κανονικά λειτουργούν πλέον τα καταστήματα από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, καθώς έληξε η περίοδος που ίσχυε το διευρυμένο εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύντομα ωστόσο ξεκινούν και επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις 2018.

Συγκεκριμένα, από την επόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Λόγω των εκπτώσεων, τα καταστήματα θα ανοίξουν και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου. Ενώ το προτεινόμενο ωράριο γι’ αυτή τη μέρα είναι 11.00 με 20.00!

Ωστόσο, πολλά καταστήματα έχουν ξεκινήσει κάποιες μέρες πριν τις χειμερινές εκπτώσεις 2018, προσφέροντας στους καταναλωτές κάποιες προσφορές για τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, σε ικανοποιητική κλίμακα κινήθηκε ο τζίρος των καταστημάτων της αγοράς την περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Υπήρξαν, ωστόσο, διαφοροποιήσεις μεταξύ τύπων καταστημάτων, περιοχών, και είδους προϊόντων.

Με βάση τα στοιχεία που κοινοποίησε η ΕΣΕΕ, συνολικά η αύξηση σε σχέση με πέρσι ήταν κατά μέσο όρο της τάξης του 2,5%. Οι μεγάλες επιχειρήσεις έφτασαν ακόμα και το 5- 6%, ενώ πολλές επιχειρήσεις ένδυσης δήλωσαν μειώσεις μέχρι και 12%, «ίσως λόγω των επικείμενων εκπτώσεων, που είναι πολύ κοντά στην εορταστική περίοδο», όπως αναφέρει η ΕΣΕΕ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486