Σταμάτα να ψάχνεις το καλύτερο μεταμεσονύκτιο burger της πόλης. Το βρήκαμε εμείς για εσένα!
Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί μετά από ένα ξενύχτι που μπορείς να φας το καλύτερο φαγητό;

Αμέτρητες κουβέντες με φίλους και κολλητούς έξω από το bar, το club ή το κέντρο όπου διασκεδάζετε καταλήγουν στο βρόντο.

Αυτά τα «έλα να φάμε ό,τι υπάρχει εδώ κοντά» και «δεν υπάρχει περίπτωση να τρέχω μέχρι εκεί» είναι μερικά από τα λάθος επιχειρήματα που καταλήγουν στις χειρότερες επιλογές για φαγητό. Τι κρίμα, ειδικά αν είχες περάσει τόσο καλά όλο το υπόλοιπο βράδυ.

Έτσι λοιπόν καταλήγεις να ξεροσταλιάζεις στο κρύο μπροστά από μία «βρώμικη» καντίνα με το κλασικό βρώμικό της, με τα αμφίβολης προέλευσης υλικά. Χειρότερα δεν γίνεται!

Το αμέσως εναλλακτικό σενάριο περιλαμβάνει εσένα και την παρέα σου να μπαίνετε στο αμάξι (που θα οδηγεί ο νηφάλιος της παρέας!) και να κάνετε ένα μακρικό ταξίδι μόνο και μόνο για να φάτε κάτι που θα είναι σχετικά καλό, αλλά όχι top!

Η λύση γι’ αυτούς που δεν γουστάρουν να κάνουν μαραθώνια ταξίδια για να φάνε κάτι καλό βρέθηκε! Και μάλιστα ακούει σε ένα πολύ οικείο και δημοφιλές όνομα: The Burger Joint @ Αθηνών Αρένα. Ναι πολύ καλά κατάλαβες, το Burger Joint έχει ήδη κατέβει στο κέντρο και ξεκινάει για 40 μοναδικές εμφανίσεις με το ολοκαίνουριο pop-up store του στο εσωτερικό του Αθηνών Αρένα από τις 23:00 μέχρι τις 07:00, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Απόλαυσε όλα τα γνωστά burgers, hot dogs, αλλά και το πιο καινούργιο και αποκλειστικά διαθέσιμο στο pop up store του Αθηνών Αρένα, Black Mamba Burger με chili con carne, cheddar και smoked mayo σε ψωμί ενεργοποιημένου άνθρακα. Τα δροσιστικά cocktails που επίσης μπορείς να απολαύσεις, θα απογειώσουν την απόλαυση!

Στα plus: Στο Αθηνών Αρένα εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, οπότε έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αν το επιθυμείς το καλύτερο show μαζί με το καλύτερο burger της Αθήνας.

Μη μπαίνεις στον κόπο να ψάχνεις το καλύτερο burger της πόλης. Πλέον ξέρεις που να κατευθυνθείς και δεν έχεις παρά να το επισκεφτείς άμεσα, γιατί η απόλαυση θα κρατήσει για 40 εμφανίσεις. Enjoy the best burger in Athens.

 

Που: Αθηνών Αρένα Πειραιώς 166 Ταύρος, 177 78, Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;