Αν νόμιζες πως η Kendall Jenner είναι αψεγάδιαστη κάνεις ΛΑΘΟΣ! Δες το πρόσωπο της χωρίς photoshop! (photo)
Ούτε το supermodel της οικογένεια Kardashian δε μπορεί να αποφύγει τον πλαστικό χειρουργό!

Μέχρι και οι πέτρες ξέρουν το όνομα της και η οικογένεια της είναι πάντα στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εντύπων αλλά και σε στα εξώφυλλα πολλών fashion magazines, γιατί πολύ απλά οι Kardashians και οι μικρές Jenner «πουλάνε», αλλά η Kendall Jenner  δέχεται τα «πυρά» για τα καλά!

Με τους παπαράτσι να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα, αλλά και όλο τον πλανήτη να περιμένει πότε θα κάνουν την επόμενη «τσαχπινιά» τους, οι Kardashians-Jenners δε μπορούν να κρυφτούν από πουθενά…ούτε και τα σπυράκια τους αλλά ούτε και οι πλαστικές τους! Εννοείται, πως τίποτα δεν είναι κατακριτέο και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει!

Η Kendall Jenner – μεγάλο supermodel εμφανίστηκε στα ‪Golden Globe Awards 2018, προκαλώντας εντύπωση καθώς όσοι την είδαν παρατήρησαν πως το πρόσωπο της ήταν αρκετά διαφορετικό σε σχέση με άλλες φορές!

Η Kendall Jenner κάνει κάτι τρομερά ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ για τις ανάγκες διαφημιστικού!

Ορισμένα σπυράκια έκαναν την εμφάνιση τους (οκ, είναι λογικό μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια δερματική πάθηση ή απλά να περνάει «δύσκολες» μέρες») αλλά αυτό που απέσπασε αρνητικά σχόλια ήταν το στόμα της, καθώς φαίνεται πως «φούσκωσε» λίγο παραπάνω τα χείλη της!

Δες τις διαφορές στο πρόσωπο της Kendall Jenner: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;