ΟΑΣΑ: Τι αποφασίστηκε για το δωρεάν Wi-Fi στα ΜΜΜ;
Δείτε αναλυτικά!

Μία ευχάριστη, για χιλιάδες κόσμο, δράση ετοιμάζει ο ΟΑΣΑ για τα λεωφορεία της Αθήνας. Ήρθε η ώρα να αποκτήσουν δωρεάν Wi-Fi ώστε να γίνουν οι διαδρομές των επιβατών λίγο πιο “υποφερτές”.

Περισσότερα από 2.000 οχήματα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) πρόκειται να συμπεριληφθούν στη νέα δράση. Επομένως η ώρα στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ της Αθήνας, θα περνά ευχάριστα, αφού τουλάχιστον θα μπορούμε να ξεχνιόμαστε από τα υπόλοιπα προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζουν τα ΜΜΜ.

Η δράση που προωθείται από τα υπουργεία Ψηφιακής Πολιτικής και Υποδομών και Μεταφορών θα χρηματοδοτηθεί από το «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 -2020».

Πόσοι επιβάτες χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ καθημερινά:

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, ο επωφελούμενος πληθυσμός από την υλοποίηση του έργου είναι ιδιαιτέρως υψηλός. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΣΑ για το 2015, η επιβατική κίνηση σε λεωφορεία και τρόλεϋ έφτασε στις 352.116.000 μετακινήσεις και ο μέσος όρος παραμονή στο όχημα ήταν 20 λεπτά. Αντίστοιχα για το τράμ η επιβατική κίνηση ανήλθε για την ίδια περίοδο στις 14.482.000 μετακινήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;