Τατουάζ: Αυτά είναι τα 10 πιο αστεία «body works» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!
Δες τα τατουάζ και ελπίζουμε να μην κάνεις κάτι αντίστοιχο!

Τα τελευταία χρόνια, η μόδα των τατουάζ έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού όλοι θέλουν να γίνουν καμβάδες των tattoo artist και αν είσαι σεφ να ξέρεις πως είναι must να υπάρχει σε όλο σου το χέρι κάποιο περίεργο σχήμα ή έστω μια κουτάλα μαγειρικής, βρε παιδί μου!

Η λέξη τατουάζ προέρχεται από την πολυνησιακή λέξη tatue που σημαίνει «να γράφω» και  φυλές όπως οι Μαορί ξεκίνησαν τη δερματοστιξία για να δείξουν είτε το κύρος τους είτε ότι είναι δυνατοί μαχητές. Οι ναυτικοί είχαν ιδιαίτερη «αγάπη» στη συγκεκριμένη τέχνη καθώς όταν ταξίδευαν σε χώρες όπως την Ιαπωνία, την Αφρική και την Κίνα, φρόντιζαν να αποκτήσουν ένα «σημάδι» από μελάνι για να τους θυμίζει τα ταξίδια τους.

Τα 10 πιο τραγελαφικά tattoo στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Όλα καλά μέχρι εδώ αφού κατάλαβες πως το τατουάζ «κρύβει» μια φιλοσοφία που καλό είναι να την έχεις στο μυαλό σου όταν θελήσεις να αποκτήσεις το δικό σου έργο τέχνης στο σώμα σου. όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το έχουν «τερματίσει» όσο αφορά τα τατουάζ και παρακάτω θα δεις κάποια από τα πιο αστεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

1. Ο άνθρωπος-σκακιέρα

Αν αγαπάς το σκάκι, τότε πρέπει να κάνεις τον παραπάνω κύριο φίλο σου!

2. Ο ταλαίπωρος μάγος

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε πως ένας θαυμαστής του Γκάνταλφ έδωσε τη δική ερμηνεία για την ταλαιπωρία που βίωσε ο μάγος για να φτάσει στη Μόρντορ.

3. Η νέα μασκότ των McDonalds

O Lionel Richie έχει τραγουδήσει μια από τις μεγαλύτερες ερωτικές μπαλάντες, το «Hello», αλλά που να φανταζόταν ότι θα γίνει τατουάζ και ότι θα μπορεί να λανσάρει και νέο look για τα Mc Donald’s!

4. Ποτέ μην το βάζεις κάτω! (καμία λογική)

Βαθμός στη γλώσσα: 0

5. Πρέπει να ξέρεις πάντα τι πληρώνεις

Αν έχεις στανταρ μενού το οποίο παραγγέλνεις κάθε φορά, το τατουάζ απόδειξη είναι απαραίτητο για να μη σε πιάσουν κορόιδο!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;