Βαρεμάρα: δεν θέλω να σηκωθώ από εκεί που κάθομαι...ποτέ!!!
Όλοι μας έχουμε βιώσει τι σημαίνει βαρεμάρα, κάνοντας τα πιο τρελά πράγματα, απλώς για να μην κουνηθούμε από την θέση μας!

Μην πεις πως δεν σου έχει συμβεί…

Αχ, Βαρεμάρα, βαρεμάρα!

Νομίζω, πως σε όλους μας έχει τύχει, να βρισκόμαστε κάπου βυθισμένοι σε μία κατάσταση απόλυτης βαρεμάρας. Όπως όταν είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ  και παρακολουθείς κάποια σειρά  και την ιερή αυτή ώρα προκύπτει μία “έκτακτη ανάγκη“. Χρειάζεσαι, να πάρεις κάτι. Όπως το τηλεκοντρόλ, το κινητό, το ποντίκι από το pc κ.τ.λ… Μα εσύ να μη θες να σηκωθείς με  Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

Πολλές φορές, βέβαια, αυτό έχει αρκετά αστεία και δημιουργικά αποτελέσματα. Βρίσκουμε ένα κάρο τρόπους, για να φτάσουμε τον πολυπόθητο στόχο ! Μπορεί, λοιπόν, να τα καταφέρουμε και να μην σηκωθούμε όρθιοι,  εν τέλη, όμως, ταλαιπωρούμαστε μακράν περισσότερο, απ’ όσο θα ταλαιπωρούμασταν, αν απλώς σηκωνόμασταν, να πάρουμε αυτό που θέλουμε!

Αλλά αν τα κάναμε όλα με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είχε καθόλου πλάκα!!! Τελικά, νομίζω, πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της βαρεμάρας μας, με σκοπό να μην βαριόμαστε!!! Παράδοξο ε;!

Θυμάμαι αμέτρητες φορές, που έχω συρθεί από τον καναπέ στην πολυθρόνα. Να κάνω ακροβατικά, που θα ζήλευε και η Maria Spelterini για να πιάσω το πολυπόθητο τηλεκοντρολ.

Πόσες φορές έχω φτιάξει ολόκληρες κατασκευές! Κατασκευές, για να φέρω κοντά μου το τηλέφωνο μου, ενώ είμαι στο κρεβάτι και αυτό βρίσκεται μόλις μισό μέτρο απόσταση! Να ρίχνω κάτω άλλα πράγματα, να γκρεμίζω το μισό σπίτι, αρκεί φυσικά, να μην χρειαστεί να σηκωθώ όρθια!!!

Για να μη μιλήσω, για τις φορές που έχουμε μετατρέψει την πιο βαρετή δουλειά του κόσμου σε διασκέδαση! Τα πιο κλασσικά, όπως το σκουπόξυλο σε βάση μεικροφώνου και για τους ψαγμένους το άζαξ σε πιστόλι για επιχείρηση ειδικών αποστολών!

Στα παρακάτω δύο βίντεο, νομίζω πως βλέπω τον εαυτό μου, τι θα έκανε αν ήταν κηπουρός και αν ήταν χτίστης!!!

1.Δείτε, λοιπόν, τους καλύτερους κηπουρούς του κόσμου:  

2. Δείτε τους καλύτερους χτίστες του κόσμου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
34'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
0'
60 - 67
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;