Ποιος είπε ότι για να είναι ένα πιάτο νόστιμο πρέπει να είναι και περίπλοκο; Η νοστιμιά κρύβεται στις απλές και οικείες γεύσεις!
Σίγουρα λοιπόν αυτή η συνταγή για κοπανάκια κοτόπουλου πανέ, συνδυάζει μία γεύση που αρέσει σε όλους μας, ενώ το ότι μαγειρεύονται στο φούρνο τα καθιστά και μία υγιεινή λύση για το μεσημεριανό σου, αλλά και μία τέλεια επιλογή για το μπουφέ του πάρτυ που ετοιμάζεις!
Πάμε λοιπόν!
Συστατικά
- 10-12 τμχ. κοπανάκια κοτόπουλου Αγγελάκη
- 1/2 τμχ. μαργαρίνη
- 2-3 τμχ. σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Μερίδες: 4
Οδηγίες
Αλατοπιπερώνουμε τα κοπανάκια κοτόπουλου (έχουμε βγάλει πιο πριν τις πέτσες). Λιώνουμε την μαργαρίνη σε μπρίκι ώστε να είναι πηκτό, τρίβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο βιτάμ. Αναμιγνύουμε το τυρί με την φρυγανιά. Βουτάμε ένα ένα τα κοπανάκια κοτόπουλου στην μαργαρίνη και μετά στο μίγμα τυριού-φρυγανιάς και τα τοποθετούμε σε ταψί το οποίο έχουμε προηγουμένως στρώσει με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα. Καλή σας όρεξη!!!
Διαβάστε περισσότερες συνταγές στο aggelakis.gr
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
05-02-2024
Αθήνα
Υπηρεσίες Εστίασης
Εποχιακή Εργασία
21-12-2023
Μυκονος