Είσαι φοιτητής; Αυτές είναι οι 5 ταινίες για εσένα που θες να δεις πως είναι οι σχολές στο εξωτερικό!
Ως φοιτητής πρέπει να δεις αυτές τις ταινίες και ίσως σε βοηθήσουν να δεις εικόνες από σχολές στο εξωτερικό!

Ως φοιτητής, μπορεί να έχεις στο μυαλό σου να ταξιδέψεις κάποια στιγμή στο εξωτερικό για σπουδές!

Υπάρχουν πολλές ταινίες που έχουν έχουν ως πρωταγωνιστές φοιτητές ή γυρίζονται σε πανεπιστήμια. Βέβαια, παρουσιάζουν τον αμερικάνικο τρόπο που ζουν οι φοιτητές στις σχολές αλλά δεν έχει σημασία, γιατί εσύ πρέπει να τις ξέρεις!

Δες λοιπόν το top 5 με ταινίες που έχουν σχέση με φοιτητές και ξεκίνα!

1.The Social Network


Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα. Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία. Μόλις έξι χρόνια, αλλά και 500 εκατομμύρια φίλους μετά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ γίνεται ο νεαρότερος δισεκατομμυριούχος στην Ιστορία… Όμως για αυτόν τον επιχειρηματία, η επιτυχία οδηγεί τόσο σε προσωπικές όσο και νομικές επιπλοκές.

2.The Skulls

O Luke McNamara (Joshua Jackson), φοιτητής του Yale, προκειμένου να πετύχει στο στόχο που είναι η εισαγωγή στη Νομική Σχολή του Harvard καταφέρνει μετά από επίμονη προσπάθεια να γίνει μέλος μιας ελιτιστικής αδελφότητας με το όνομα “The Skulls”. Όντας μια από τις ισχυρότερες αδελφότητες των Η.Π.Α., κάθε μέλος πρέπει να αφοσιωθεί πλήρως στους σκοπούς και στους κανόνες της εν λόγω οργάνωσης. Μια σειρά όμως από ανεξήγητα γεγονότα, με αποκορύφωμα την υποτιθέμενη αυτοκτονία του καλύτερου του φίλου, θα προτρέψουν τον Luke να εξερευνήσει σε βάθος τόσο τους σκοπούς της οργάνωσης όσο και τις ανεξήγητες αιτίες θανάτου του προαναφερόμενου φίλου του. Στην πορεία ωστόσο θα ανακαλύψει ότι έχει τεθεί σε κίνδυνο η ζωή η δική του και των ατόμων γύρω του.

3.Good Will Hunting


Ο Will Hunting είναι ένας νέος, που όπως οι περισσότεροι εξαιρετικά ευφυείς άνθρωποι, αντιμετωπίζει προβλήματα κοινωνικής επανένταξης. Μοιάζει αλλόκοτος, απροσάρμοστος και ανίκανος να συνδεθεί και να ακολουθήσει τους κανόνες της μικρής κοινωνίας στην οποία ανήκει. Μπορεί να είναι ξεχωριστός και το ταλέντο που έχει να την καθιστά μοναδικό και άξιο όμως, ο ίδιος προτιμάει να αναλώνεται σε μια άλλη ζωή, ελεύθερη και με νομοταξικά προβλήματα καθώς, του είναι αδύνατον να θέσει τον εαυτό του σε καλούπια.

4.Legally Blonde


Η Ελ Γουντς, ξανθιά και με… συμπεριφορά ξανθιάς, μεγαλωμένη στο Λος Άντζελες και με κύρια ενδιαφέροντα τη μόδα και τα ψώνια, βλέπει έκπληκτη το αγόρι της, τον Γουόρνερ, να την εγκαταλείπει. Η αιτία είναι πως ο Γουόρνερ, που σκοπεύει να ακολουθήσει πολιτική καριέρα, δεν θέλει να έχει στο πλάι του μια ξανθιά στο στιλ της Μέριλιν Μονρόε αλλά μια γυναίκα με την προσωπικότητα σαν της… Τζάκι Κένεντι. Με αυτή τη σκέψη συμφωνεί και η οικογένειά του. Η εισαγωγή του Γουόρνερ στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, όπου πρόκειται να φοιτήσει και η μελαχρινή αντίζηλη της Έλ, αποτελεί μια πρόκληση που η ξανθιά μαζορέτα, δεν μπορεί παρά να αποδεχθεί, μια και μοναδικός της στόχος είναι να ξανακερδίσει την καρδιά του Γουόρνερ. Έτσι, διεκδικεί με πρωτότυπο και επίμονο τρόπο και πετυχαίνει την ΕΓΓΡΑΦΉ της στην απαιτητική αυτή σχολή, χωρίς να έχει ιδέα για το αντικείμενο των σπουδών, οπότε και τα ευτράπελα αρχίζουν.

5.The Rules of Attraction

Σ’ ένα αμερικάνικο κολέγιο βασιλεύουν το σεξ, τα ναρκωτικά και το σκληρό ροκ. Η νεαρή, ρομαντική και ακόμη παρθένα, φοιτήτρια Λόρεν, αναζητώντας τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του συμφοιτητή της, Πολ Ντέντον, πέφτει στα δίκτυα του γκέι εμπόρου ναρκωτικών, Σον Μπέιτμαν. Τα πράγματα όμως μπλέκονται περισσότερο όταν η Λόρεν αντιλαμβάνεται πως ο Πολ προτιμά να περνά περισσότερο χρόνο με τον Σον παρά με την ίδια…

Δες και αυτό: 6 ταινίες που κάθε stylish girl πρέπει να δει αν λατρεύει τη μόδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;