Υπνοδωμάτιο: Με αυτά τα 4 tips θα το οργανώσεις σωστά και θα χαλαρώσεις!
Το υπνοδωμάτιο σου χρειάζεται οργανωση και αυτοί είναι οι τρόποι!

Το υπνοδωμάτιο σου είναι ο χώρος που χαλαρώνεις και πρέπει να το έχεις οργανωμένο γαι να ζεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης!

Σαν χώρος το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι αρκετά basic και να μην έχεις πολλά πράγματα τριγύρω σου (εκτός και αν μένεις με τους γονείς σου, οπότε αναγκαστικά θα έχεις αρκετά πράγματα στο χώρο που κοιμάσαι!). Το υπνοδωμάτιο σου είναι ο χώρος για ύπνο, χαλάρωση και για άλλα πράγματα τα οποία δε θα τα αναφέρω τώρα, ξέρεις εσύ!

Πρέπει να αντικατοπτρίζει το προσωπικό στυλ και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη χαλάρωση και την ηρεμία. Μάλιστα, μελέτες δείχνουν πως όσο πιο οργανωμένο είναι το δωμάτιο σου, τόσο πιο εύκολα μπορείς να κοιμηθείς και να χαλαρώσεις! Άσε, που βρίσκεις πιο εύκολα τα πράγματα σου!

Αυτά είναι τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις! 

1.Ξεκαθάρισε το χώρο και δες τι χρειάζεσαι! 

Συνήθως στο υπνοδωμάτιο «φιλοξενείται» η ντουλάπα σου. Οπότε πρέπει να δεις τι χρειάζεσαι πλέον και τι όχι. Άδειασε τις ντουλάπες, βρες τα ρούχα που πλέον σου είναι άχρηστα, μάζεψε τα, βάλτα σε σακούλες και δώρισε τα σε κάποια οργάνωση!

2. Να στρώνεις το κρεββάτι σου!

Beautiful?Credit: @hanas_home

A post shared by @ interior4inspo on

Το κρεββάτι σου είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι στην οργάνωση του δωματίου σου. Δεν είναι κόπος να το στρώσεις. Διαρκεί μόλις 2 λεπτά και αμέσως φαίνεται πιο οργανωμένο τοπ δωμάτιο σου!

3. Οι πόρτες είναι «φίλες» σου όπως και ο τοίχος!

Bold moves. You can make them in design, and in life. A year ago I made an impulsive decision to paint this bedroom wall black. It literally went from idea to reality in less than 48 hours. And it’s still one of my favorite design decisions I’ve made in my home! But if I had over-thought it, I might never have acted on it, and would be missing out on the enjoyment I now get from this space. Is there something bold you’ve been wanting to change in your home or even in your life, but you haven’t done yet? Something you’ve been hesitant to commit to, but your mind keeps thinking about it? . . . . . . #farmhousedecor #farmhousestyle #modernfarmhouse #flashesofdelight #pursuepretty  #thatsdarling #thedarlingmovement #shiplap #lightandbright #interiorinspo #interiordesign #interiorstyle #fixerupper #fixerupperstyle #styleathome #theeverygirl #apartmenttherapy #simplystyleyourspace #mydomaine #housebeautiful #neutraldecor #whitedecor #scandistyle #interior123 #modernhome #currentdesignsituation #cynthiaharperliving #mypillowpower #bedroom

A post shared by Cynthia Harper (@cynthia_harper_) on

Μπορείς να τοποθετήσεις γάντζους στον τοίχο αλλά και στις πόρτες για να τοποθετείς τα παλτό σου ή το μπουρνούζι σου! Έτσι θα είναι πιο εύκολο να τα βρίσκεις και να ξέρεις που είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή! Μπορείς ακόμη και καπέλα να κρεμάσεις!

4. Ο χώρος κάτω από το κρεββάτι είναι άκρως εκμεταλλεύσιμος!

Μπορείς να πάρεις κούτες και να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου κάτω από το κρεββάτι ή αεροστεγείς σακούλες που θα σου χρησιμεύσουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να βάλεις κουβέρτες και παπλώματα μέσα!

Δες και αυτό: 8 διακοσμητικά λάθη που κάνετε στην κρεβατοκάμαρά σας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
75'
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
72'
1 - 3
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;