Ψωμιάδης και Jumbo! Τι συνέβη τελικά;
Τι συνέβη τελικά με την καινούργια διαφήμιση των Jumbo; Τι είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;

Ψωμιάδης και Jumbo!

Μάθε τι είπε ο κ. Ψωμιάδης!

Από εχθές κυκλοφορεί η νέα διαφήμιση των Jumbo με τον πρώην περιφεριάρχη Μακεδονίας κ. Ψωμιάδη ντυμένο ως “Zoro“, η οποία όπως φαίνεται θα αποσυρθεί λόγω της χρήσης του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας (αν και παραφρασμένος). Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος:

«Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου», είπε ο γνωστός πολιτικός.

Προς υπεράσπισή του τόνισε πως:

«Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής. Αυτοί που κατακρίνουν είναι ένα ελάχιστο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό. Νομίζω βγάζοντας τη μάσκα, βλέπεις κατάματα τον ελληνικό λαό στα μάτια, του λες την αλήθεια και εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό είμαι».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει επίσης πως:

«Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ», είπε ο κύριος Ψωμιάδης.

Όσο για τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Κάποιοι το παρεξήγησαν, είναι θέμα δικό μου, είναι της διαφημιστικής εταιρείας του Jumbo. Από εκεί και πέρα αυτός ο ύμνος είναι η αληθινή, η πραγματική Νέα Δημοκρατία. Τώρα αν κάποιοι ζήλεψαν, νομίζω ότι όλοι μαζί αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να ξαναγίνει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη» απάντησε ο πρώην περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέλος τόνισε πως:

«Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί;», αναρωτήθηκα σκεπτόμενος το τραγούδι της Νέας Δημοκρατίας που ακούγεται (παραλαγμένο) στη διαφήμιση. «Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ», είπε. «Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο», σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης.

Δείτε Εδώ τη Διαφήμιση:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;