Νέοι καλλιτέχνες ανυπομονούν να ανέβουν στη σκηνή με τους Nightstalker. Εσύ ποιον προτιμάς;
Πόσες φορές σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξεις εσύ το live που θα δεις; Εδώ έχεις την ευκαιρία!

Το CU OnStage ετοιμάζεται για το Rock Edition του και πλέον ήρθε η δική σου ώρα. Η ώρα να διαμορφώσεις το line up που θα πλαισιώσει τους Nightstalker στις 10 Μαρτίου στο Gagarin 205.

Πάμε να δούμε τις εναλλακτικές μας.

Group 1: Breath After Coma + Honeybadger

Breath after Coma

Πιστοί στο “μουσική χωρίς edits” οι Breath after Coma, το ζουν από το 2013.

Αν η μουσική τους και ο τρόπος ζωής τους συνοψιζόταν, θα ήταν με αυτό:

We live, we jam, we speak the truth. We rock, we walk, we seek the roots. We wish to know you all from wherever you are in this world and share words and melodies and finally be real again.

Honeybadger

Οι Honeybadger πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση είναι μία. Rock n roll!

Group 2: The Black Capes + Sober On Tuxedos

The Black Capes

Οι Black Capes είναι μία goth-dark rock μπάντα τύπου Type of Negative, 69 Eyes, Sisters of Mercy etc που δημιουργήθηκε το  2016.

Πρόκειται για την υλοποίηση της ιδέας του Alex S Wamp, που σαν frontman των Potergeist, τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στους γνώστες της goth μουσικής. Γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού μοιράστηκε την ίδια σκηνή με του Lynyrd Skynyrd, The Haunted, Paradise Lost, Black Label Society etc

O πρώτος που έκανε join σε αυτό το εγχείρημα ήταν ο Thanos Jan, που έχοντας κάνει περιοδείες με μπάντες όπως οι Vader, oι Rotting Christ kai oi Septic Flesh, ήξερε ακριβώς τι σημαίνει dark rock μουσική.

Με σπουδαίες -ακόμα- προσθήκες, οι The Black Capes κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album και πλέον ζητούν την ψήφο σου για το CU OnStage!

Sober on Tuxedos

Οι Sober on Tuxedos αποτελούν ένα μουσικό αμάλγαμα που είναι δύσκολο να διαχωριστεί σε ποιο ακριβώς είδος κατατάσσεται. Διαθέτουν στοιχεία ηλεκτρονικής, με μελωδίες και κιθάρες που θυμίζουν παλαιωμένο μπέρμπον. Κάπου μεταξύ Heavy Rock, Southern και Stoner, θα βρεις έναν καμβά με μοναδικό και συμπαγή ήχο.

Μπες τώρα στο cuonstage.gr και ψήφισε τον συνδυασμό που θέλεις να πλαισιώσει τους Nightstalker στις 10 Μαρτίου στο Gagarin 205!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;