5 ταινίες βασισμένες σε βιβλία του Στίβεν Κινγκ που πρέπει να δεις!
Οι ταινίες αυτές μπορεί να σου προκαλέσουν και εφιάλτες!

Οι ταινίες που έχουν βασιστεί σε βιβλία του Στίβεν Κινγκ είναι κατά βάση ταινίες τρόμου, για αυτό αν αποφασίσεις να τις δεις φώναξε τους φίλους σου σπίτι και φτιάξτε ποπ κορν γιατί θα σας κρατήσουν σε αγωνία!

1.The Green Mile

Γέρος πλέον ο Πολ Ετζκομπ, πρώην υπεύθυνος της πτέρυγας μελοθάνατων σε φυλακή του αμερικανικού νότου, αφηγείται μια απίστευτη ιστορία που έζησε στη δεκαετία του ’30. Ολα άρχισαν όταν ο Τζον Κόφι, ένας μαύρος θηριωδών διαστάσεων, έφτασε στο Πράσινο Μίλι, κατηγορούμενος για το βιασμό και το φόνο δύο κοριτσιών.

2.The Shining

Ο Τζακ Τόρανς, συγγραφέας, χρειάζεται έμπνευση για το νέο του βιβλίο και ελπίζει πως, εάν γίνει ο νέος επιτηρητής ενός παλιού ξενοδοχείου στο Κολοράντο, θα αποκτήσει έμπνευση για τη συγγραφή ενός καλού μυθιστορήματος τρόμου. Στην καινούρια του δουλειά τον ακολουθούν η σύζυγός του Γουέντι και ο γιος του, Ντάνι, οι οποίοι γνωρίζονται με τον σεφ του ξενοδοχείου, Ντικ Χάλοραν προτού εκείνος αναχωρήσει. Ο Ντικ αντιλαμβάνεται τις τηλεπαθητικές ικανότητες του Ντάνι και, διαθέτοντας κι εκείνος τις ίδιες δυνάμεις, τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως, αν κάτι συμβεί, να τον ειδοποιήσει τηλεπαθητικά. Ωστόσο, το ξενοδοχείο φαίνεται πως είναι στοιχειωμένο από τα φαντάσματα των προηγούμενων επιτηρητών και τρομακτικές εικόνες παραβιάζουν το μυαλό του Ντάνι. Εν τω μεταξύ, ο Τζακ, που βρίσκεται στα πρόθυρα της τρέλας, επικοινωνεί με τα διαβολικά πνεύματα του ξενοδοχείου που θα τον συμβουλέψουν για τις επόμενες ενέργειές του.

3. Carrie

Η Κάρι είναι μια έφηβη κοπέλα που η μητέρα της την καταπιέζει με την θρησκοληψία της, οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν για το ντροπαλό και αθώο χαρακτήρα της. Σύντομα αντιλαμβάνεται ότι έχει τηλεκινητικές ικανότητες. Την βραδιά του χορού των τελειόφοιτων την ζήτησε για συνοδό του το πιο δημοφιλές αγόρι του λυκείου. Αυτή η βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους όχι όμως για ευχάριστους λόγους…

4.It

«Το Αυτό» ένα από τα πλέον αγαπημένα βιβλία τρόμου του Στίβεν Κινγκ με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο ετοιμάζεται να τρομάξει και τους κινηματογραφικούς θεατές, φέτος το Σεπτέμβρη, σε σκηνοθεσία του Αντρέ Μουσιέτι («Mama»).

Με χρονολογία κυκλοφορίας το 1986 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βιβλία τρόμου των τελευταίων δεκαετιών και ένα από τα καλύτερα βιβλία στην πλούσια βιβλιογραφία του συγγραφέα.

Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, όταν θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.

5.The Dark Tower

Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey).
Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί.
Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Δες και αυτό:4+1 ταινίες για να δεις με τον σκύλο σου αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;