Gadget για να αθλείσαι πιο… «εύκολα»!
Άργησε, αλλά πέτυχε! Θες τα νέα trends; Την τάση προς την πιο υγιεινή διατροφή; Όλο και περισσότεροι το ρίχνουν στη γυμναστική.

Από ένα απλό περπάτημα στο πάρκο, μέχρι δυναμικό cross fit! Και γιατί πρέπει να ανέχεσαι δυσκολίες που εμποδίζουν τη γυμναστική σου, ενώ τα παρακάτω gadgets μπορούν να σου δώσουν λύσεις; Διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και κάνε τη γυμναστική σου «παιχνιδάκι»!

Bluetooth ακουστικά W200

Κινήσου ελεύθερα και αθλήσου απολαμβάνοντας τη μουσική σου, χωρίς να μπλέκονται τα χέρια σου στα καλώδια, όπως π.χ. με τη χρήση των ασύρματων ακουστικών. Έχουν σταθερό κράτημα και στερεοφωνικό ήχο! Ανθεκτικά στη σκόνη και στον ιδρώτα, και με πολλές επιλογές χρώματος στο πίσω καλώδιο! Διάλεξε το χρώμα σου εδώ!

Αδιάβροχα Bluetooth ακουστικά S800

Σε περίπτωση που δεν αντέχεις ούτε το καλώδιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πάμε ένα βήμα παρακάτω. Με τα S800 έχεις πλήρη ελευθερία και next level σταθερότητα! Με επίπεδο προστασίας IPX5, που τα καθιστά αδιάβροχα αλλά και ενσωματωμένη κεραία για μεγαλύτερη εμβέλεια, είναι αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό! Αγόρασε τα εδώ!

Ρολόι Smart Health

Και αφού αθλείσαι δεν θέλεις να βλέπεις άμεσα, με στοιχεία, πώς τα πας; Με το ΡΟΛΟΙ SMART HEALTH μπορείς να παρακολουθήσεις τον καρδιακό σου παλμό, να παρακολουθείς τον ύπνο σου, έχεις μετρητή βημάτων και απόστασης, σου υπενθυμίζει αν έχεις «κάτσει» πολύ ώρα και μετράει και τις θερμίδες σου! Και επειδή συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό σου έχεις όλες τις ειδοποιήσεις για εισερχόμενη κλήση ή μήνυμα αλλά και πολλές άλλες λειτουργίες που μπορείς να δεις εδώ!

Αδιάβροχο Smartwatch

Αν θες όλα τα παραπάνω, αλλά και να μην ανησυχείς για το «νερό», είτε κολυμπάς είτε είσαι στο μπάνιο, αυτό το αδιάβροχο smartwatch είναι αυτό που σου ταιριάζει! Με όλες τις παραπάνω λειτουργίες του Smart Health συν το χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής του κινητού είναι εδώ για σένα!

Ζώνη τρεξίματος με οθόνη αφής

Όταν αθλείσαι, είναι δύσκολο να κρατάς, το «οτιδήποτε»! Οπότε τι χρειάζεσαι; Τη συγκεκριμένη ζώνη μέσης, στην οποία μπορείς να αποθηκεύσεις το κινητό, τα κλειδιά, τα ακουστικά αλλά και τις κάρτες σου. Για να προστατέψεις το κινητό σου από τη βρωμιά, το νερό, τις γρατσουνιές και να μην ανησυχείς πού θα το τοποθετήσεις, αγόρασε τη ζώνη εδώ!

Τσάντα Sporty

Μία τσάντα που θα σου λύσει τα χέρια! Τώρα, μπορείς να έχεις μαζί σου με άνεση τα απαραίτητα πράγματα για το γυμναστήριο, την προπόνηση, την εκδρομή και όποια άλλη δραστηριότητά σου. Ο σάκος διαθέτει ξεχωριστό χώρο για να τοποθετείς τα παπούτσια σου και άλλες πολλές θήκες που σε προκαλώ να ανακαλύψεις! Βρες την εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;