3 παραμύθια που καταστρέφουν τη σχέση σου!
Τα παραμύθια είναι για τα παιδιά! Εσύ μεγάλωσες!

Τα παραμύθια είναι για τα παιδιά, αλλά εσύ μέσα σου κρύβεις μια παιδική ψυχή που ίσως τελικά να μη φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλει η σχέση σου!

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται μια σχέση όπου θα εμφανιστεί ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα του παραμυθιού και θα τους ταξιδέψεις σε μακρινά μέρη όπου κανείς δε θα μπορεί ποτέ να τους βρει και θα ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι χωρίς να νοιάζονται για τίποτα άλλο, παρά μόνο για το άλλο τους μισό! Και ξαφνικά, η πραγματικότητα χτυπάει την πόρτα και σου ζητά να ξυπνήσεις γιατί πρέπει να βιαστείς καθώς άργησες για τη δουλειά!

Στα παραμύθια συναντάμε συνήθως φράσεις όπως ”ο πρίγκιπας του παραμυθιού”, ”έζησαν καλά αυτοί”, και άλλες πολλές αλλά σπάνια δίνουμε σημασία στις αντιξοότητες που περνούν οι χαρακτήρες μέχρι να φτάσουν στο αποτέλεσμα!

Ξέρεις ε; Και εσύ δημιουργείς παραμύθια στο μυαλό σου που κάποια στιγμή θα ήταν καλό να τα αφήσεις πίσω σου και να ασχοληθείς  με τη σχέση σου ή τα θέλω με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο! Φυσικά, να μη σταματήσεις να κάνεις όνειρα αλλά να είναι όνειρα που δε βρίσκονται στα σύννεφα!

Αυτά είναι λοιπόν τα παραμύθια που πιστεύεις!

1.”Ο πρίγκιπας του παραμυθιού”!

Sorry,αλλά δε νομίζω πως υπάρχει! Οι πρίγκιπες δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν κάποιους σκοπούς στα παραμύθια! Εσύ δε χρειάζεσαι έναν πρίγκιπα να σε βάλει σε ένα κάστρο! Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο να σε κατανοεί, να σε καταλαβαίνει και να σε στηρίζει! Μπορείς να σωθείς και μόνη σου από την καθημερινότητα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;