Η Kendall Jenner μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα της και λέει πως δεν είναι σαν τις αδερφές της!
Δες τι είπε!

H Kendall Jenner είναι μια από τις μικρές της οικογένειας Kardashians-Jenner και διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια της, παρόλο που έχει βαρύ εργασιακό πρόγραμμα καθώς ταξιδεύει συνεχώς για να βρεθεί σε κάποια πασαρέλα ή για χάρη κάποιας φωτογράφισης!

Το μοντέλο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε σχέση με τις αδερφές της γιατί πραγματικά δουλεύει αλλά είναι και αυτή που έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις στα social media εξαιτίας κάποιων κινήσεων που έκανε απερίσκεπτα!

Φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και έκανε κάποιες αποκαλύψεις!

H Κendall θεωρεί πως είναι τελείως διαφορετική από τις αδερφές της και πως δε μοιάζουν καθόλου σε χαρακτήρες ενώ απάντησε στο ερώτημα που έχουν πολλοί τον τελευταίο καιρό και αφορά τη σεξουαλικότητα της!

«Δεν νομίζω ότι έχω ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο στοιχείο στο σώμα μου, αλλά δεν ξέρω! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή για την εμπειρία – όχι εναντίον της. Επίσης ξέρω ότι έχω μια… ανδρική ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το θέσω λανθασμένα, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή ο,τιδήποτε. Έχω μια σκληρή ενέργεια. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Όχι, δεν είμαι γκέι. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Δεν θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο», είπε!

Δες και αυτό: Και ναι η Kendall το έκανε! Δες το ειρωνικό σχόλιο για τον πρώην της αδερφής της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;