St.Patrick's Day: 5 πράγματα για να γιορτάσεις σαν γνήσιος Ιρλανδός!
St.Patrick's Day έρχεται και δε γίνεται να μη γιορτάσουμε!

St.Patrick’s Day: η ημέρα που όλοι γινόμαστε ξωτικά και περιμένουμε να πιούμε άφθονη μπύρα και να διασκεδάσουμε ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας την τρέλα των Ιρλανδών!

Ήδη πολλά μέρη στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για την ημέρα που γιορτάζεται σε όλον τον κόσμο, καθώς οι Ιρλανδοί είναι παντού! Και εγώ είμαι μια από αυτούς καθώς η μαμά είναι από τη χώρα της μαγείας και καταλαβαίνεις πως δε γίνεται να μη δοξάσω εκείνη τη μέρα!

Οι Ιρλανδοί είναι αυτοί οι άνθρωποι που αμέσως μετά τη δουλειά βρίσκονται σε κάποια τοπική παμπ, πίνουν τις μπύρες τους και μπορεί να τους δεις να τσακώνονται για ότι πιο χαζό πράγμα υπάρχει στον πλανήτη, αλλά έχουν ένα ατού: είναι γαμάτοι!

Η St.Patrick’s Day γιορτάζεται κάθε χρόνο στην Ιρλανδία με μεγάλες παρελάσεις,, άφθονη Guinness και φυσικά ανθρώπους ντυμένοι καλικάντζαροι που δυστυχώς δε γνωρίζουν το δρόμο για το μαγευτικό ουράνιο τόξο όπου κρύβεται αυτός ο πολυπόθητος κουβάς με χρυσάφι!

Αν και εσύ αποφάσισες να γιορτάσεις τη St.Patrick’s Day κάντο όπως ένας Ιρλανδός! 

1.Βάλε πράσινο στη ζωή σου! 

Ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί εκείνη την ημέρα είναι το πράσινο! Οπότε μια μπλούζα είναι ιδανική για να δείξεις πως είσαι έτοιμος να γιορτάσεις!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;