ΑΣΕΠ: Θα δοθεί παράταση στις αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις εργασίας της 3Κ/2018;
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Και ενώ η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά συνολικά 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, συνεχίζονται κανονικά, ήδη έχουν κατατεθεί 67.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 5.235 θέσεις ΥΕ της συγκεκριμένης προκήρυξης.

Σύμφωνα με πηγές της aftodioikisi.gr στο ΑΣΕΠ, λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για τις αιτήσεις, Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 14.00, η διαδικασία κυλά ομαλά.

Το ηλεκτρονικό σύστημα ωστόσο, μπλόκαρε για περίπου 30 λεπτά, αφού εκείνη την στιγμή βρέθηκαν ταυτόχρονα online στο σύστημα περίπου 2.000 άτομα από τα οποία, τελικώς, τα 1.000 κατάφεραν να υποβάλλουν αίτηση.

Όσον αφορά την πιθανότητα παράτασης της σχετικής προθεσμίας, οι ίδιες πηγές του ΑΣΕΠ τόνισαν ότι «προς το παρόν η ροή των αιτήσεων κινείται ομαλά και δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αιτήσεις. Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή ανάλογα με την εξέλιξη της ροής υποβολής των αιτήσεων αλλά και με πιθανά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν στο σύστημα».

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;