10 μοναδικά αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!
Υπόθεση "Στυλ"!

Όσα άρθρα και αν διαβάσεις, ποτέ δεν φτάνουν! Όλο και κάτι θα μάθεις για να μπορέσεις να βελτιώσεις το στυλ σου ή έστω να προσθέσεις σε αυτό. Εμείς ανακαλύψαμε ιδιαίτερα προϊόντα και σου προτείνουμε τα παρακάτω:

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ

Πορτοφόλι και θήκη κινητού σε ένα! 100% δέρμα και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, με θήκη για κάρτες, χαρτονομίσματα και ψιλά! Τώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα. Διάλεξε το χρώμα που επιθυμείς εδώ!

ΘΗΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ IPHONE

Θέλεις να κάνεις το i-phone σου να ξεχωρίζει; Με αυτή τη θήκη με πραγματικό ξύλο στην επίστρωση του σίγουρα θα κάνεις πολλούς να ζηλέψουν. Δες τα διαθέσιμα μεγέθη εδώ!

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ IPHONE 7 & 7 PLUS

Και αν δεν είσαι τόσο πολύ του ξύλου αλλά του δέρματος, σου έχω αυτή την πρόταση. Δερμάτινη θήκη 100% με τρύπα στο πίσω μέρος για να διακρίνεται το «μηλαράκι». Βρες την εδώ!

BOHO ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση για κάθε γυναίκα. Ένα πορτοφόλι με vintage σχέδιο σε δύο σούπερ χρώματα! Πολλές θήκες ακόμα και για φωτογραφία και άπλετο χώρο για να αποθηκεύεις ό,τι χρειαστείς. Αγόρασε το δικό σου εδώ!

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ – ΤΣΑΝΤΑΚΙ SIMPLE

Και αν είσαι του πιο κλασσικού, έχω να σου προτείνω αυτό το πρακτικό πορτοφόλι που πραγματικά δεν μπορώ να μετρήσω πόσες θήκες έχει για κάρτες! Μίνιμαλ σχεδιασμός και βολικό λουράκι για τη μεταφορά του! Βρες το εδώ!

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ TABLETS

Δερμάτινη θήκη για Tablet σε δύο διαφορετικά μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά χρώματα! Τοποθετείς το tablet σου, το κινητό σου και ό,τι άλλο χρειάζεσαι και το στυλ σου… «πετάει». Βρες το μέγεθος που σε βολεύει εδώ!

ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΟ ZIRRO

Μοναδικά σχέδια σε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων ρολογιών! Σίγουρα θα βρεις ένα που θα ταιριάζει στα δικά σου γούστα! Δες εδώ όλα τα σχέδια!

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ

Και αφού αγοράσεις το ρολόι, δεν πρέπει να έχεις και ασορτί πορτοφόλι; Δες εδώ όλα τα ιδιαίτερα ξύλινα πορτοφόλια για χαρτονομίσματα και κάρτες που πραγματικά θα σε κάνουν να απορήσεις που δεν έχεις ήδη ένα! Δες εδώ!

ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Σε περίπτωση που δεν είσαι πολύ του ξύλου έχω να σου προτείνω άλλου τύπου ρολόγια! Τα ρολόγια NATURE είναι σειρά από εκλεπτυσμένα ρολόγια που εστιάζουν σε στοιχεία της φύσης. Λύσε την περιέργειά σου και δες εδώ τα μοναδικά ρολόγια με πέτρινο & άλλου τύπου καντράν!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΣ USB ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ

Και για όλους αυτούς που βαριούνται τα συνηθισμένα σου έχω πρόταση τον σουπερ επαναφορτιζόμενο αναπτήρα που φορτίζει με USB καλώδιο. Ποιος χρησιμοποιεί αναπτήρα με φωτιά πλέον; Κανείς! Γιατί όλοι αγόρασαν τον επαναφορτιζόμενο αναπτήρα εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;