Δήμος θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ τρόφιμα - Μάθε πότε και που!
Δείτε αναλυτικά!

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει να διανείμει δωρεάν νωπά προϊόντα και προϊόντα παντοπωλείου σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα.

Η διανομή έχει προγραμματιστεί στις 17 και 18 Απριλίου από τις 09:00 έως 13:00. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει αυτή τη δράση ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του κεντρικού δήμου, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 6.379 δικαιούχων, θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet. Τα προϊόντα που θα μοιράσει ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, τυρί καθώς και μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, φακές, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλάτι.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής, έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα). Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Σε ό,τι αφορά τη διανομή, θα ισχύσουν τα εξής:

17/04/2018: Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου, στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας

18/04/2018: Διανομή νωπών προϊόντων και ειδών παντοπωλείου, στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν, θα πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

τον Α.Μ.Κ.Α.

την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.

Οι δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), έως τις 14/03/2018 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;