Είσαι όλη τη μέρα στον δρόμο λόγω δουλειάς; Δες τι  πρέπει να έχεις μαζί σου… για να επιβιώσεις!
Ό,τι χρειάζεσαι, θα το βρεις εδώ!

Το να δουλεύεις πίσω από ένα γραφείο έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το να είσαι όλη μέρα σε εξωτερικές συναντήσεις και δουλειές. Στο γραφείο έχεις πολλές ανέσεις, στον δρόμο όμως; Με τα ακόλουθα κατάλληλα «υλικά» δεν θα μείνεις ποτέ ξεκρέμαστος!

BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ “PROFESSIONAL”

Δεν θα βρεις καλύτερο ήχο σε Bluetooth ακουστικό τέτοιου είδους. Συνδέεται με δύο συσκευές και από design… σκίζει! Αγόρασέ το εδώ!

POWER BANK 13000MAH

Όποιος σκέφτηκε να κατασκευάσει τα power bank σίγουρα εσένα σκεφτόταν φίλε μου, εσένα που είσαι όλη τη μέρα στους δρόμους! 13.000MAH με γρήγορη φόρτιση και όμορφο σχεδιασμό! Διαθέτει δύο θήρες Usb ώστε να μπορείς να φορτίσεις παράλληλα δύο συσκευές. Το αγοράζεις σήμερα και αύριο το έχεις μαζί σου εδώ!

OTG (On The Go)

Όπως τρέχεις εσύ στο δρόμο, έτσι πρέπει να «τρέχει» και η αποθήκευση των δεδομένων σου! Με αυτούς τους δύο τύπους OTG μπορείς να μεταφέρεις άμεσα τα αρχεία σου από το κινητό σε όποια άλλη συσκευή επιθυμείς. Για iOs εδώ και για Android εδώ!

BLUETOOTH ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ POCKET

Ένα πληκτρολόγιο όσο η τσέπη σου! Το «ξεδιπλώνεις» και έχει όλες τις δυνατότητες ενός κανονικού πληκτρολογίου συν touch pad. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό σου και είσαι έτοιμος για πληκτρολόγηση! Πάρε το δικό σου εδώ!

BLUETOOTH DUAL SIM

Αν είσαι από αυτούς τους «τυχερούς» που χρειάζονται πάνω από ένα κινητό, τότε η λύση είναι εδώ! Μιας και δεν υπάρχει dual sim i-Phone με αυτή τη συσκευή βρήκες τη λύση εδώ!

BUSINESS BACKPACK

Θες να κουβαλήσεις όλα τα παραπάνω και ταυτόχρονα να είσαι καλοντυμένος για τη δουλειά σου; Αναρωτιέσαι πώς; Μα φυσικά με αυτό εδώ το backpack! Διάλεξε χρώμα εδώ!

ΘΕΡΜΟΣ WARM N’ COLD

Ξέρω ότι το μεγαλύτερο σου πρόβλημα είναι ο καφές και ξέρω είναι χαζό κάθε τρεις και λίγο να σταματάς να αγοράζεις, οπότε σου έχω τη λύση εδώ! Θερμός που σου κρατάει τον καφέ ζεστό ή κρύο για ώωωωρες! Με ποτηράκι για μεγαλύτερη ευκολία και ανεξαρτησία. Μπορείς να τον βρεις εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;