Το Φεστιβάλ της χρονιάς επιστρέφει σε ένα μήνα και λέγεται Spoudase Festival
Μάθε περισσότερα εδώ!

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σπουδών, Επιμόρφωσης και Καινοτομίας στην Ελλάδα επιστρέφει στη Τεχνόπολη στις 19 και 20 Μαΐου πραγματοποιώντας ένα τεράστιο αριθμό workshops και σεμιναρίων με πιστοποιήσεις ενώ θα παράλληλα φιλοξενεί όλα τα Πανεπιστήμια και Κολέγια με τα Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά τους Προγράμματα καθώς και με τα εκθέματά τους.

Είναι το Spoudase Festival, που έχει καθιερωθεί ως ο θεσμός, ως τόπος και χρόνος που συναντιούνται όλα τα επιμορφωτικά, επιστημονικά και τεχνολογικά προγράμματα και δραστηριότητες εκατοντάδων φορέων από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ θα γνωρίσουν όλα τα Πανεπιστήμια και Κολέγια της Ελλάδας, θα γνωρίσουν δια ζώσης εκπροσώπους από πάνω από 600 Μεταπτυχιακά και Προπτυχιακά Προγράμματα, ενώ παράλληλα θα μάθουν τι ευκαιρίες που έχουν σε επίπεδο κατάρτισης αλλά και επαγγελματικής προοπτικής.

Στο Φεστιβάλ οι επισκέπτες Θα γνωρίσουν ανάμεσα στα εκθέματα των Πανεπιστημίων το όχημα “Πυρφόρος” που έφτιαξαν τα “μυαλά” του ΕΜΠ καθώς και την κορυφαία φόρμουλα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που δημιούργησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ θα έχουν ευκαιρία να ασχοληθούν δια δραστικά με το Gaming και το Virtual Reality ή και να παρακολουθήσουν σεμινάρια του Grow Greek Tourism Online της Google.

Δωρεάν Σεμινάρια, Workshops και Επιμορφώσεις

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών, θα πραγματοποιούνται παράλληλα σε 4 αίθουσες, κορυφαία σεμινάρια και workshops με πιστοποιήσεις από Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, Κολέγια, σχολεία και εταιρικούς φορείς τεχνολογίας πάνω σε διάφορα αντικείμενα.

Ένθετα σεμιναριακά συνέδρια στο Φεστιβάλ θα αφορούν φοιτητές από όλες τις Σχολές και τα γνωστικά πεδία, όπως για παράδειγμα τις επιστήμες της αγωγής, τα οικονομικά, το περιβάλλον, την πληροφορική, τα Νομικά, τις θεατρικές Σπουδές, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τους μηχανικούς κ.α.

Κορυφαία στελέχη εταιρειών σε συνεργασία με καθηγητές πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν workshops για το GDPR, το Bitcoin, τα Big Data, το περιβάλλον, τα οικονομικά, την πληροφορική, το data mining, και πολλά άλλα.

Κέρδισε Υποτροφίες

Περίπου 400 υποτροφίες θα κληρωθούν για Μεταπτυχιακές Σπουδές. Φτάνει να κάνετε εγγραφή εδώ και να ακολουθήσετε τα βήματα

Μεταξύ άλλων 250 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα πραγματοποιούν σε όλους τους επισκέπτες τηρώντας αυστηρή σειρά προτεραιότητας τα παρακάτω :

α) Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ
β) Δωρεάν Επαγγελματικό Προσανατολισμό,
γ) Δωρεάν συμβουλές για το Μηχανογραφικό
δ) Δωρεάν συμβουλές για Βιογραφικό
ε) Δωρεάν αξιολόγηση προφίλ σε Linkedin και άλλες εργασιακές πλατφόρμες
ζ) Δωρεάν συνεδρία για διαχείριση άγχους εξετάσεων
η) Δωρεάν Συμβουλευτική για internships, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό – στέγαση – υποτροφίες
θ) Δωρεάν Συμβουλευτική για επιλογή Μεταπτυχιακού προγράμματος στο εξωτερικό
ι) Δωρεάν συμβουλευτική για GMAT – GRE – TOEFL – IELTS

Το πρόγραμμα ανακοινώνεται κυλιόμενα στο www.spoudasefest.gr –

Δηλώστε συμμετοχή στο event και κάντε εγγραφή στο www.spoudasefest.gr/register για να μπείτε στην κλήρωση για εκατοντάδες υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;