14 και όχι μόνο, ανοιχτές θέσεις εργασίας! Σίγουρα κάποια είναι αυτή που ψάχνεις!
Αν προσπαθήσεις να βρεις την ευκαιρία σου, δες εδώ!

Νομίζω πως και εσύ το ξέρεις πολύ καλά πλέον ότι άμα σπουδάζεις ή έχεις σπουδάσει πάνω στον τομέα του IT δεν πρόκειται να μείνεις χωρίς δουλειά. Αυτό το επάγγελμα, όπως είναι λογικό, έχει μεγάλη ζήτηση εξαιρετικές προοπτικές και αν τα καταφέρνεις και πολύ καλά τότε τα πλεονεκτήματα είναι αναρίθμητα. Βεβαίως, δεν παύουν να έχουν ζήτηση και πολλά άλλα επαγγέλματα, όπως για παράδειγμα της Πώλησης, ένας αθάνατος τομέας ή του Digital marketing, χωρίς το οποίο πλέον δεν μπορεί να υφίσταται μία εταιρία. Είτε ψάχνεις για πρακτική άσκηση, είτε για junior θέση είτε για θέση υψηλού επιπέδου, συνέχιζε να διαβάζεις αυτό το άρθρο και δεν θα χάσεις. Παρακάτω θα βρεις 14 καινούργιες φανταστικές θέσεις:

1. e-Forms Designer & Developer @Maran Tankers

Αν ονειρό σου είναι να εργάζεσαι σε μία εταιρία κολοσσό στον τομέα της τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να στείλεις την αίτηση σου στην Maran Tankers μία από τις ηγέτιδες ναυτιλιακές εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Αν γνωρίζεις την Java Script και έχεις καλή γνώση αγγλικών τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για την θέση.

2. Mastercard Advisors Case Challenge @Mastercard Advisors

Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, η Mastercard έχει ένα challenge για σένα! Αν θεωρείς πως έχεις αναλυτική σκέψη και είσαι δυνατός/η στο να λύνεις cases τότε αξίζει να δοκιμαστείς σε αυτή την πρόκληση και αν τελικά τα καταφέρεις να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου εμπειρία στην Mastercard μία από τις πιο πετυχεμένες πολυεθνικές στον κόσμο! Βιάσου, όμως, γιατί οι εγγραφές λήγουν στις 20/04.

3. Database Engineer with experience in the Banking Industry @ ICAP

H ICAP μία από Top συμβουλευτικές εταιρίες στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες στην Βορειο-ανατολική Ευρώπη, ψάχνει για Database Engineer με εμπειρία στην Τραπεζική βιομηχανία. Οι προοπτικές εξέλιξης και τα προνόμια σε μία τέτοια εταιρία είναι πολλά. Δες τι χρειάζεται και αν πιστεύεις ότι το χεις βάλε τα δυνατά σου για να την κερδίσεις.

4. Frontend Software Engineer @Ziggy Creative Colony AE

H Ziggy Creative Colony είναι μία πολυεθνική digital innovation agency με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών για τους εργαζομένους της. Προσπαθεί συνεχώς να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση στους υπαλλήλους της. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει την παροχή εξαιρετικών ευκαιριών εξέλιξης καριέρας. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία σου να εργαστείς σε μία εταιρία σαν αυτή;

5. Sales Representative @ Superior Air

Αν μένεις κοντά στα Μέγαρα, είναι η τυχερή σου μέρα! Η Superior Air είναι μία πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες μετακίνησεις με μικρό αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Γαμάτο; Σε έχει ιντριγκάρει και εσένα η ιδέα να δουλεύεις εκεί; Ε λοιπόν, μπορείς! Αν έχεις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας και Η/Υ, το μόνο που μένει είναι να κάνεις την αίτησή σου! Και που ξέρεις, μπορεί να μπεις και εσύ κάποια στιγμή σε ένα από αυτά!

6. Junior Software Engineer @ Agilis SA Statistics and Informatics

Αν έχεις εμπειρία στο Software development, λατρεύεις να γράφεις κώδικα και να λύνεις απαιτητικές υποθέσεις τότε αυτή είναι μία πολύ καλή στιγμή για να εξελίξεις την καριέρα σου. Η Agilis είναι μία πετυχημένη συμβουλευτική εταιρία στον τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Στατιστικής με διεθνή δραστηριότητα, στην οποία αξίζει να εργαστείς!

7. Internship in the Ferries department @Tripsta

Είσαι και εσύ από εκείνα τα άτομα που πολύ συχνά πιάνουν τον εαυτό τους να φαντάζονται ταξίδια; Μέσα από αυτή την θέση θα είναι σαν να τα ζεις! Η Tripsta σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας καταπληκτικής ομάδας και να εργαστείς σε πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Είναι μία εξαιρετική θέση για να ξεκινήσεις την καριέρα σου.

8. Senior Software Architect/Engineer @iBusiness

Αυτή η θέση είναι για έμπειρους. Αν θεωρείς ότι έχεις φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο στην καριέρα σου που σου δίνει την αυτοπεποίθηση να αναλάβεις μία σημαντική θέση με περισσότερες ευθύνες, τότε κάνε αίτηση για να διεκδικήσεις την θέση CTO. Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει η εταιρία είναι πολλά. Αξίζει να προσπαθήσεις!

9. IT Intern @Thenamaris Ships Management Inc.

Σπουδάζεις πάνω στον τομέα του IT και έχει έρθει η ώρα να κάνεις την πρακτική σου; Η Thenamaris (Ships Management) Inc. μία ελληνική ναυτιλιακή εταιρία με πολλά χρόνια πετυχημένης πορείας και εμπειρίας και παγκόσμιας εμβέλειας ψάχνει άτομο για IT support. Αυτή η θέση σε αυτή την εταιρία πρέπει να μπει οπωσδήποτε στο βιογραφικό σου.

10. ASO / SEO @Tamasenco

Σε εξιτάρει ο κόσμος των online games; Έχεις γνώσεις πάνω στο App Store Optimization και Search Engine Optimization; Μην πεις άλλα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αν θες να παίρνεις πρωτοβουλίες και να χαράζεις στρατηγικές για την επιτυχία, κάνε την αίτησή σου και βάλε τα δυνατά σου να πετύχεις!

11. Sales & Account Manager @E-Commerce Hellas

Σε αυτήν την θέση θα έχεις την δυνατότητα να αναλάβεις σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία με τους πελάτες της εταιρίας. Αν είσαι άνθρωπος που βαριέται την στασιμότητα και ψάχνει συνεχώς τρόπους να βελτιώσει τις καταστάσεις τότε να είσαι σίγουρος/η πως σε αυτή την θέση δεν θα βαρεθείς ποτέ. Αξίζει να δεις αν είσαι το κατάλληλο άτομο για την θέση και να αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

12. Developer @Connective

Αν ξέρεις από C# και έχεις εμπειρία στο WPF αυτή είναι η στιγμή να λάμψεις και να δείξεις στην Connective τι αξίζεις. Αν μένεις στην Θεσσαλονίκη ή θα ήθελες να μένεις στην πανέμορφη αυτή πόλη με τους χαλαρούς ρυθμούς της, τους έξω καρδιά ανθρώπους της και τις βόλτες σου στην παραλία με θέα την δύση του ήλιου, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου!

13. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ @ETHNIKI ASFALISTIKI

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία, όσο και το γραφείο της, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

14. Front-end Developer @Zevioo by zampple

Αν αγαπάς να γράφεις κώδικα και έχεις σχετική εμπειρία, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσεις την καριέρα σου στο Software development και να την απογειώσεις. Θα εργαστείς με αξιόλογους ανθρώπους και θα αναλάβεις σημαντικές υποχρεώσεις που θα σε εξελίξουν σε μεγάλο βαθμό. Κάνε apply και γνώρισε τους από κοντά!
Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;