4 ταινίες για εσένα που θες να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας!
Οι ταινίες αυτές είναι σίγουρα για βασιλιάδες!

Οι ταινίες αυτές είναι ιδανικές για εσένα!

Άλλη μια μέρα σε βρίσκει σπίτι και δε ξέρεις τι να κάνεις; Το μόνο που σου βγαίνει είναι να φωνάξεις τον «φανταστικό» μπάτλερ σου και να σου φέρει το βραδινό σου αλλά ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει; Θες να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Οι ταινίες είναι η παρηγοριά μας όταν είμαστε σπίτι και βαριόμαστε!

Αυτές είναι οι ταινίες που είναι για εσένα! 

1.The Young Victoria

Αγγλία, 1837. Η 18χρονη Βικτώρια βρίσκεται στο επίκεντρο της βασιλικής διαμάχης για την εξουσία. Ο θείος της, βασιλιάς Γουίλιαμ, σύντομα θα πεθάνει και η Βικτώρια είναι η διάδοχος του θρόνου. Ενώ όλοι προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά της, η μητέρα της, δούκισσα του Κεντ, την κρατάει σε απόσταση από την αυλή. Παράλληλα, ο βασιλιάς Λεοπόλδος του Βελγίου και θείος της Βικτώρια πατρονάρει τον γοητευτικό ανιψιό του, Άλμπερτ, για να κερδίσει την καρδιά της. Όμως, η Βικτώρια και ο Άλμπερτ έχουν κουραστεί να δέχονται εντολές από τους άλλους. Και αφού η Βικτώρια γίνεται βασίλισσα της Αγγλίας, αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας ισχυρός δεσμός.

2.The King’s Speech

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, βασιλιά Γεωργίου του 5ου και τη σκανδαλώδη παραίτηση του βασιλιά Εδουάρδου του 8ου, ο Μπέρτι, που υποφέρει από μια εξουθενωτική δυσκολία στην ομιλία σε όλη του τη ζωή, γίνεται ξαφνικά βασιλιάς: είναι ο νέος βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος της Αγγλίας. Με τη χώρα του να βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, η σύζυγός του Ελισάβετ κανονίζει για τον άντρα της ένα ραντεβού με έναν εκκεντρικό λογοθεραπευτή, τον Λάιονελ Λογκ. Ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα, οι δυο άνδρες ακολουθούν μια ανορθόδοξη μέθοδο θεραπείας και μια σημαντική φιλία γεννιέται ανάμεσά τους.

3.Grace of Monaco

Η ιστορία της γνωστής σταρ του Χόλυγουντ, Γκρέις Κέλι, και το πέρασμα της από σταρ του σινεμά στο θρόνο του παλατιού. Η ταινία επικεντρώνεται στα χρόνια μετά το γάμο της και κυρίως στην εμπλοκή της πριγκίπισσας στη διαμάχη του Πρίγκιπα Ρενιέ ΙΙΙ με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκολ και στην προσπάθειά της να εξομαλύνει την πολιτική κρίση με αφορμή τη φορολογική νομοθεσία και άλλα οικονομικά ζητήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Δεν πρόκειται για τη βιογραφία της Γκρέις Κέλι αλλά για ένα κομμάτι της ζωής της, όπου ουσιαστικά αποκαλύπτει την ανθρωπιά, τους φόβους και τις αδυναμίες της.

4.Anna and the King

Η Αννα Λιονόουενς είναι μια βρετανίδα δασκάλα που έρχετααι στην Μπανκόγκ για να διδάξει τα μυστικά του δυτικού πολιτισμού στα 58 παιδιά του βασιλιά του Σιαμ. Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά ιστορικά γεγονότα, χάρη στο ημερολόγιο της Aννας σχετικά με τη ζωή της στην Ταϊλανδή του 19ου αιώνα, μια χώρα που γνώρισε τότε μεγάλες πολιτικές και πολιτισμικές αλλαγές.

Δες και αυτό: 5 ταινίες που βασίστηκαν σε αληθινές ιστορίες και πρέπει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1