5 εμπειρίες που πρέπει να ζήσει κάθε φοιτητής έστω μια φορά στη ζωή του!
Oι εμπειρίες που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Οι εμπειρίες που ζούμε μας βοηθούν σημαντικά στη ζωή και με αυτές χτίζουμε αναμνήσεις και χαρακτήρα.

Κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να περάσει όσο καλύτερα γίνεται στα φοιτητικά θρανία, όπου έχουν δαπανηθεί αμέτρητοι τόνοι ιδρώτα κατά τις καλοκαιρινές περιόδους της εξεταστικής, πρέπει να ζήσει κάποιες εμπειρίες που θα τις θυμάται για όλη του τη ζωή!

Οι εμπειρίες που αποφασίζουμε να ζήσουμε στη ζωή μας προκύπτουν συνήθως με βάση τα «θέλω» μας και αυτά που μας αρέσει να κάνουμε, αλλά κάποιες φορές πρέπει να «συμμορφωθούμε» και να ζήσουμε κάτι που ίσως να μη μας ταιριάζει πολύ αλλά είναι σίγουρα τέλειο!

Αυτές είναι λοιπόν οι 5 εμπειρίες! 

1.Να πας ένας ταξίδι κάπου μόνος σου.

Πόσο λυτρωτικό! Όλοι κανονίζουν να πάνε διακοπές μαζί στη σχολή, αλλά εσύ θα κάνεις την ανατροπή! Θα τους αιφνιδιάσεις όλους λέγοντας εγώ θα πάω διακοπές μόνος μου! Απλά πρόσεχε το μέρος που θα διαλέξεις και οργανώσου σωστά!

2.Να διοργανώσεις ένα ξέφρενο πάρτι! 

Μια από τις καλύτερες εμπειρίες των φοιτητών είναι τα πάρτι. Σκέψου, μελέτησε και δες τι είναι αυτό που θα σε κάνει τον τέλειο οικοδεσπότη στο πάρτι που θα διοργανώσεις για τους συμφοιτητές σου.

3.Να κάνεις κάτι extreme με τους συμφοιτητές σου όπως bungee jumping.

Μαζί με τους συμφοιτητές σου μπορείς να κάνεις πράγματα που ίσως δε φανταζόσουν. Κανονίστε να κάνετε κάτι που θα το θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Και πάντα με προσοχή.

4.Να πας σε πάρτι! 

Αντί να διοργανώνεις πάρτι, πήγαινε σε άλλων. Θα γνωρίσεις κόσμο, θα μάθεις νέα πράγματα και ποτέ δε ξέρεις τι άλλο καλό μπορεί να σου συμβεί.

5.Να μάθεις πως είναι να ζεις μόνος σου! 

Ως φοιτητής, το μεγαλύτερο μάθημα ζωής θα στο δώσει το νέο σου φοιτητικό σπίτι. Θα μάθεις να πλένεις, να σκουπίζεις, να σιδερώνεις και ότι άλλο κάνει ένας άνθρωπος που μένει μόνος του! Και θα είναι τέλεια.

Δες και αυτό: 10 tips για να εξοικονομήσεις χρήματα αν είσαι φοιτητής!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;