Οι BLUEBALLS μιλούν στο neolaia.gr
Οι BLUEBALLS με αφορμή την εμφάνισή τους στο GAGARIN 205 αλλά και την κυκλοφορία του νέου τους album, μας μίλησαν και μας έδωσαν μία δόση από την τρέλα τους!

Μάθε τα πάντα για την εμφάνισή τους στο GAGARIN 205, εδώ!

Καταρχάς οφείλω να σας συγχαρώ για την “Παγκόσμια Κυριαρχία” σας και να ρωτήσω πως καταφέρατε να εξαπλώσετε την αυτοκρατορία σας.

Η εξάπλωση της αυτοκρατορίας έγινε με την δύναμη του ΦΣΣΣΣ,εμείς απλά μεταδίδαμε μέσω πολλών live την ενέργεια του.Ο λαός την ένιωσε,την αγκάλιασε,έλαβε πατρική αγάπη και την στηρίζει.

Θέλετε να μας πείτε δύο λόγια για το νέο σας album, του οποίου την κυκλοφορία γιορτάζουμε;

Το “Chpt 3 : World Domination” είναι πολύ διαφορετικό απο τον πρώτο concept δίσκο μας “Life’s Rhythm”. Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια! Εδω κυριαρχεί το πάρτυ, το ΦΣΣΣΣ, το troll και γενικά όλα όσα πρεσβεύει μια Blueballs εμφάνιση.

Αν σήμερα βλέπατε στον ύπνο σας το ιδανικό σας live, όπου και όπως το θέλετε. Που και πώς θα ήταν;

Ονειρευόμαστε ένα κλειστό event 10.000 προσκλήσεων στην πισίνα της έπαυλης των Blueballs στον Άρη. Αυτη την επαυλάρα !! που θα βρίσκεται δίπλα απο την παράγκα του Elon Reeve Musk.
Το γλέντι θα έχει διάρκεια 14 ημερών.Στους παρευρισκόμενους θα σερβίρονται unlimited σαμπάνια, σουβλάκια, ζελεδάκια HARIBO και γλυφιτζούρια κοκοράκι.Τρελό κέφι !
Ακόμα,κατα την έξοδό τους θα λαμβάνουν αναμνηστικό μπρελόκ teletubbies της αρεσκείας τους.

Τι πρέπει να περιμένουμε από το live στο GAGARIN;

Την 1η Ιουνίου θα κοντεύουν 2 μήνες απο το τελευταίο live Blueballs.Θα είμαστε πεινασμένοι,λυσσασμένοι και αδυσώπητοι.Το Gagarin θα πάρει φωτιά!

Στο πρόγραμμα σας “ανακατεύονται” τόσα είδη που χάνουμε τη μπάλα! Αν έπρεπε να δώσετε έναν ορισμό στη μουσική σας, ποιος θα ήταν αυτός;

Παίζουμε και ακούμε πολλές και διαφορετικές μουσικές.Βαριόμαστε τη μονοτονία.Εναλλάσουμε ρυθμούς και ύφος ανάλογα με το ΦΣΣΣΣ της στιγμής.Το ορίζουμε απλά ως μουσική,τώρα για όσους θέλουν να βρούν το είδος μας “ψάξε μέσα σου η αλήθεια είναι εκεί” .

Ποια είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον; Τι ελπίζετε πως επιφυλάσσει;

Το σχέδιο είναι η επέκταση της Αυτοκρατορίας μας σε διαγαλαξιακό επίπεδο.Ελπίζουμε σε μεγαλύτερες εμφανίσεις,μελλοντικούς δίσκους,ξέφρενα πάρτυ και ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τήν πρόσκληση!
May the ΦΣΣΣΣ be with you!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;