7 ιδέες για «πρώτο ραντεβού» που ακούγονται περίεργες αλλά ίσως λειτουργήσουν!
Οι ιδέες αυτές είναι λίγο «ιδιαίτερες»!

Ιδέες πρωτότυπες που ίσως δεν έχει σκεφτεί κάποιος άλλος και μπορείς να τις υλοποιήσεις εσύ και να δείξεις πως είσαι δημιουργικό τυπάκι!

Το πρώτο ραντεβού είναι συνήθως άβολο – τα πρώτα 5 λεπτά – και επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου που σιγά σιγά αποκαλύπτει το πρόσωπο που έχεις αποφασίσει να  βγεις μαζί του και να επενδύσεις κάποιες ώρες από την ημέρα σου!

Αν έχεις βαρεθεί όλα τα κλισέ – τύπου «πάμε για καφέ«, «πάμε για φαγητό», «πάμε σινεμά«»- να ξέρεις πως υπάρχουν πολλές ιδέες για πρώτο ραντεβού που ίσως μπορούν να λειτουργήσουν και να μείνεις για πάντα χαραγμένος/ή στο μυαλό του άλλου!

Αυτές είναι κάποιες ιδέες! 

#1.Πήγαινε για πικ νικ! 

Το πικ νικ είναι μια δραστηριότητα που θέλει αρκετή σκέψη, αλλά αν πετύχει θα καταφέρεις να κάνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, δικό σου για πολύ καιρό. Βρες ένα καλό σημείο – κάποιο πάρκο- οργάνωσε το «καλάθι» σου με όμορφα εδέσματα και ένα καλό μπουκάλι κρασί!

#2.Πήγαινε σε ένα μουσείο.

Πρωτότυπο και δείχνεις στον άλλον που διαθέτεις «πνεύμα» ενώ σου αρέσει να μαθαίνεις. Το μουσείο της Ακρόπολης είναι μια καλή αρχή!

#3.Πήγαινε σε έναν αθλητικό αγώνα.

Αυτό είναι σούπερ αν έχει κανονίσει μια κοπέλα να οργανώσει το πρώτο ραντεβού! Θα τρελαθεί ο άλλος!

#4.Πήγαινε σε μια συναυλία!

Τι πιο ωραίο; Να γνωρίζεις τον άλλον και να ακούς παράλληλα την αγαπημένη σου μπάντα!

#5.Πήγαινε σε ένα πάρκο με δραστηριότητες.

Υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία μπορείς να παίξεις, να ανέβεις σε ειδικά διαμορφωμένα μηχανήματα που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Τσέκαρε τα, αλλά πρόσεχε να μην έχεις φάει πολύ και έχουμε δράματα.

#6.Πήγαινε σε κάποιο μεγάλο event!

Υπάρχουν εκθέσεις, συναυλίες και διάφορα event που αφορούν τις εξωτικές κουζίνες! Μπορείς να τα βρεις και να κανονίσεις έξοδο!

#7.Πήγαινε εκτός της πόλης σου! 

Π.χ. αν κάποιος μένει στην Αθήνα, μπορεί να «πεταχτεί» στη Χαλκίδα ή τη Νέα Μάκρη! Αν διαθέτει βέβαια κάποιο μέσο! Αν πάλι όχι δεν πειράζει! Υπάρχουν λεωφορεία που μπορείς να πάρεις και να κάνετε τη βόλτα σας!

Δες και αυτό: 15 ιδέες για το σπίτι των ονείρων σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;