5 ταινίες για εσένα που σου αρέσει ο Bruce Willis
Οι ταινίες του «σκληρού» ηθοποιού μπορεί να είναι αυτό που ψάχνεις!

Οι ταινίες του Bruce Willis έχουν αγαπηθεί από πολύ κόσμο!

Υπάρχουν άπειρες ταινίες που μπορείς να δεις, αλλά αυτή τη φορά προτίμησε κάποια του σκληρού και παράλληλα γοητευτικού Bruce Willis.

Βολέψου αναπαυτικά στον καναπέ σου ή το κρεβάτι σου, πάρε ποπ κορν ή όποιο άλλο σνακ προτιμάς και δες κάποια από τις παρακάτω ταινίες.

1.Η Έκτη Αίσθηση

Ο Δρ. Malcolm Crowe (Willis) είναι ένας επιτυχημένος παιδοψυχολόγος, ο οποίος αναλαμβάνει ένα νέο ασθενή, τον 8χρονο Cole Sear (Osment) που μοιάζει αρκετά με έναν παλιότερο ασθενή του. O Cole είναι ένα περίεργο και απομονωμένο παιδί που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο αποκαλύπτει μόνο στον ψυχολόγο του : βλέπει νεκρούς και επικοινωνεί μαζί τους (”I see dead people”). Ο Δρ. Malcolm έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει την απόμακρη στάση της συζύγου (Williams) του απέναντι του, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Cole όχι μόνο για το καλό του αγοριού αλλά και για την προσωπική του λύτρωση…

2.Οι Δώδεκα Πίθηκοι

Σε ένα μέλλον, όπου η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί από θανατηφόρο ιό, ένας κατάδικος στέλνεται, παρά τη θέληση του, στο παρελθόν με αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για τον άνθρωπο που τον δημιούργησε. Βασισμένος στη μικρού μήκους ταινία-φωτορομάντζο la jete του ντοκιμαντερίστα Chris Marker, ο Terry Gilliam φτιάχνει ένα εφιαλτικό μέλλον και ένα αδιάφορο παρόν χαρίζοντας στον κινηματογράφο μια λαβυρινθώδη περιπέτεια φαντασίας ανεπανάληπτης αισθητικής.

3.Armageddon

Ένας γιγαντιαίος αστερεοιδής κατευθύνεται προς τη γη με ταχύτητα 35000 χλμ την ώρα. Ο διευθυντής της ΝΑΣΑ προσφεύγει για βοήθεια σε έναν εξπέρ στην αντληση πετρελαίου και την ομάδα του. Αποστολή… Θα ταξιδέψουν στο διάστημα θα προσεδαφιστούν στον αστεροειδή, θα τρυπήσουν την επιφάνειά του και θα τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να καταστραφεί.

4.Sin City

Καλωσήλθατε στην Αμαρτωλή Πόλη. Την πόλη των σκληρών, των διεφθαρμένων και των απελπισμένων. Για κάποιους, αυτή η πόλη είναι το σπίτι τους… Ο Χάρτιγκαν είναι ένας μπάτσος που έχει ορκιστεί να προστατεύει τη στρίπερ Νάνσι. Ο Μαρβ είναι ένας περιθωριακός μισάνθρωπος με μοναδικό σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί τον θάνατο της μεγάλης του αγάπης. Ο Ντουάϊτ είναι ο κρυφός έρωτας της Σέλι, που περνάει τα βράδια του προστατεύοντας τα κορίτσια της πόλης από τον σκληρό Τζάκι.

5. Die Hard with a Vengeance

Ένας παρανοϊκός τρομοκράτης ανατινάζει με βόμβα ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη, σκορπίζοντας τη φρίκη και τον θάνατο, και απειλώντας να πυροδοτήσει και άλλες. Μία ολόκληρη πόλη αιχμάλωτη του πανικού. Και μόνο ο υπαστυνόμος ΜακΛέιν, ένας Ράμπο των μεγαλουπόλεων με μυαλό και χιούμορ και δύο φορές πιο τρελός απ` αυτόν, μπορεί να τον σταματήσει. Έστω κι αν πρόκειται να ζήσει τη χειρότερη και ίσως την πιο επικίνδυνη μέρα της ζωής του.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Leonardo DiCaprio που πρέπει να δεις μια φορά στη ζωή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1