Eurovision 2018: Τι ώρα θα μεταδοθεί ο διαγωνισμός;
Eurovision 2018: Εσύ τι θα ψηφίσεις;

H Eurovision 2018 είναι απόψε στις 22:00

Ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2018 πλησιάζει και αύριο, ημέρα Σάββατο 12 Μαΐου, θα μάθουμε ποια χώρα θα κατακτήσει την Ευρώπη με το τραγούδι της.

To neolaia team για ακόμη μια φορά κάνει live blogging! Συντονίσου εδώ για σχολιασμό, προγνωστικά και τα πάντα όλα! fuegoooooo!

Μέχρι στιγμής, τα στοιχήματα βάζουν στην πρώτη θέση την Ελένη Φουρέϊρα που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego», η οποία κατάφερε να εκτοπίσει τη Netta – που ήταν γερό φαβορί- στη δεύτερη θέση.

Η Eurovision 2018 κατάφερε να μας απασχολήσει αρκετά, διότι, δυστυχώς η Γιάννα Τερζή – εκπρόσωπος της Ελλάδας με το τραγούδι «Όνειρο μου», δεν κατάφερε να αποκτήσει το πολυπόθητο χρυσό εισιτήριο για τον τελικό.

Η χώρα στην οποία λαμβάνει μέρος ο 63ος διαγωνισμός της Eurovision είναι η Πορτογαλία, καθώς ο Σαλβαντόρ Σομπράλ κατάφερε πέρυσι να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης με το τραγούδι του “Amar pelos dois”.

Το Σάββατο θα δούμε έναν εντυπωσιακό τελικό στη Altice Arena, στη Λισαβόνα. Τη λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσουν οι Filomena Cautela, Silvia Alberto, Daniela Ruah και Catarina Furtado.

Σχολιαστές της βραδιάς θα είναι ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη, αφού ήταν και αυτοί που σχολίασαν τους δυο ημιτελικούς ενώ η Ολύνα Ξενοπούλου θα ανακοινώσει εκ μέρους της Ελλάδας τη βαθμολογία στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ. 

Οι περισσότερες χώρες που συμμετέχουν – στο σύνολο είναι 26, μετά τους δυο ημιτελικούς που έγιναν – συμμετέχουν με αγγλικούς στίχους αλλά υπάρχουν και χώρες όπως η Ιταλία και η Αλβανία που συμμετέχουν τραγουδώντας στη γλώσσα της χώρας τους.

Ο φετινός τελικός σίγουρα θα έχει ανατροπές, καθώς η Ελένη Φουρέϊρα κατάφερε να κάνει το απίστευτο και βρέθηκε στην πρώτη θέση των στοιχημάτων και όλοι πιστεύουν πως δυο είναι οι παράγοντες που την οδήγησαν στην κορυφή: η εντυπωσιακή εμφάνιση της στον α’ ημιτελικό και η στήριξη που της έδειξε μια από τις πιο γνωστές Youtubers, η Nikkei, με την οποία μάλιστα έκανε και live story στο Instagram.

Η Κύπρος δεν έχει καταφέρει ποτέ να βγει πρώτη στο διαγωνισμό και αν τα καταφέρει τελικά η τραγουδίστρια, θα είναι μεγάλη νίκη!

Δες και αυτό: Eurovision 2018: Ο περσινός νικητής έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;